Quantcast
THE STREAM

Μύλος με τις τηλεοπτικές άδειες: Ασφαλιστικά μέτρα του Star εναντίον Σαββίδη και Καλογρίτσα

Αιτία οι παράλληλες επιχειρηματικές δραστηριότητες των δυο διεκδικητών


THE NEWSROOM · 21 Αυγούστου 2016

Ενόσω πλησιάζει η μεγάλη μάχη για τις τηλεοπτικές άδειες στις 30 Αυγούστου, εντείνονται οι παρασκηνιακές διαμάχες για την εξασφάλιση μιας άδειας. Έτσι, είχαμε χθες τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η πλευρά του Star στο Συμβούλιο της Επικρατείας σε βάρος των Ιβάν Σαββίδη και Χρήστου Καλογρίτσα, με τα οποία ζητά να τεθούν εκτός διαγωνισμού οι δυο διεκδικητές.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας με έναν γνωστό

Ο Χρήστος Καλογρίτσας με έναν γνωστό

Αιτία των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο σταθμός συμφερόντων Βαρδινογιάννη φέρεται να είναι οι παράλληλες επιχειρηματικές δραστηριότητες των δυο αυτών διεκδικητών. Από τη μια πλευρά ο Σαββίδης με την πρώην προβληματική ΔΕΚΟ ΠΑΟΚ, από την άλλη ο εργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας, ο οποίος έχει αναλάβει μεγάλο μερίδιο των δημοσίων έργων επί ΣΥΡΙΖΑ, με πιο πρόσφατα κάποια κομμάτια του δρόμου Πύργου-Πατρών.

Έργα

Έργα

Συγκεκριμένα ο όρος τον οποίο επικαλείται το Star αναφέρει ότι “οι υπό σύσταση ανώνυμες εταιρείες θα πρέπει να δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στον τομέα των ΜΜΕ”. Τη θέση του Star, μάλιστα, είχε υποστηρίξει πριν από ένα μήνα και ο Πάνος ο Καμμένος:

Άγριο κάρφωμα

Άγριο κάρφωμα

Μένει να δούμε αν οι ενστάσεις του Star θα είναι οι μοναδικές που θα κατατεθούν από πλευράς των υποψηφίων ενόψει του επερχόμενου διαγωνισμού στις 30 Αυγούστου. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και “καλό παιχνίδι”, που λέει και ο ΟΠΑΠ.

ivan (1)

Best of internet