Quantcast
THE STREAM

Κανέναν δεν πείθει η εξήγηση που έδωσαν στην Ηλεία για την εμφάνιση των UFO στο Κατάκολο

Άντρες με μαύρα στην Ηλεία


Τσαγκ · 12 Αυγούστου 2016

 

Παρότι δεν ακούστηκε τίποτα για παρουσία των αντρών με τα μαύρα στην περιοχή του Κατάκολου Ηλείας, κάποιοι βάλθηκαν να δώσουν πιθανές απαντήσεις για την εμφάνιση των UFO που εχει συγκλονίσει τα τελευταία 24ωρα την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με το ilialive.gr:

di9rzxL5T

Στην περιοχή του Καβουρίου, πολύ κοντά στην καντίνα Παφιώλη από νωρίς είχε ξεκινήσει ένα παιδικό πάρτι. Όπως είπαν οι γονείς των παιδιών που έκαναν το πάρτι – και επικοινώνησαν μαζί μας – αργά το βράδυ άναψαν όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, φαναράκια ευχών. Κάτι πολύ διαδεδομένο τελευταία όχι μόνο σε παιδικά πάρτι αλλά και σε άλλες περιπτώσεις.

Λόγω του ανέμου τα φαναράκια ευχών κινούνται ακαθόριστα, όχι πάντα ανοδικά, αλλά πολλές φορές παράλληλα με την επιφάνεια. Στην προκειμένη περίπτωση, τα φαναράκια ευχών – που ανάβουν με φωτιά και όντως θυμίζουν πύρινες μπάλες από μακριά, κινήθηκαν παράλληλα με την επιφάνεια της θάλασσας και στη συνέχεια ανάλογα με τον αέρα ανέβηκαν προς τον ουρανό έως τη στιγμή που χάθηκαν.

 

Δηλαδή αγαπητοί μας αναγνώστες, θέλουν να πιστέψουμε ότι, εν μέσω θέρους και πυρκαγιών, στην Ηλεία ανάβουν “φαναράκια” και τα αφήνουν ανεξέλεγκτα να πετάξουν μακριά για να διασκεδάσουν τα παιδάκια σε παιδικό πάρτι;

ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ;

i-want-to-believe-ufo-x-files-poster-daily-quotes-sayings-pictures-810x1089

Best of internet