Quantcast
THE STREAM

Είδαμε το βίντεο με τους ποδηλατόμπατσους της ΕΛ.ΑΣ. για να μη χρειαστεί να το δείτε εσείς (VIDEO)

Δράση, Αγωνία και τουρίστες που ψάχνουν το πλησιέστερο frozen yogurt


President Creed · 12 Αυγούστου 2016

 

Kαυτό αποδεικνύεται το φετινό κινηματογραφικό καλοκαίρι, αγαπητοί φίλοι, μιας και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων κυκλοφόρησε πριν από λίγο ένα trailer για μια ταινία δράσης που θα σας κάνει να φάτε τα μαξιλάρια σας από την αγωνία.

Το βίντεο έχει τίτλο Αστυνομική με Ποδήλατα στην Κέρκυρα και ανέβηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ, αλλά εάν έχετε φωτοευαισθησία, επιληψία ή καρδιαγγειακά προβλήματα, ή απλά δεν αντέχετε τις ταινίες με αγωνία, καλύτερα θα είναι να δείτε απλά την ανάλυσή μας σκρινσοτ-σκρινσοτ.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι ετοιμάζουν τα όργανα της Τάξης.

 

AST1

Σήμα εγγύηση. Όταν βλέπετε το έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ. ή το έμβλημα της Warner Bros, ξέρετε ότι θα δείτε κάτι καλό.

 

AST2

Μισθώθηκε drone και μπορούμε να απολαύσουμε πανοραμικό πλάνο της Κέρκυρας. Ποιός ξέρει, ίσως κάπου εδώ να κρύβεται και το σπίτι του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου.

 

AST3

Η μουσική είναι επική και εντείνει την αγωνία, εδώ βλέπουμε ένα κοντινό σε ένα σίδερο που πάνω του γράφει Ελληνική Αστυνομία και όπως είναι αναμενόμενο ανοίγει η όρεξη του θεατή για εξιχνίαση εγκλημάτων.

 

AST4

Ποδήλατο ήταν τελικά, έπρεπε να το ψιλιαστούμε από τον τίτλο. Μάλιστα πρόκειται για δύο (2) περιπολικά ποδήλατα τα οποία ποζάρουν μπροστά σε σκηνικό από τον Ηρακλή της Disney. Πάμε να εξιχνιάσουμε εγκλήματα.

 

AST5

Οι αστυνόμοι ποδηλάτες έχουν και όπλα, όπως μας πληροφορούν από το κοντρόλ. Το όπλο είναι απαραίτητο στους αστυνόμικους που οδηγούν ποδήλατα, προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίσουν το ανελέητο bulling που θα δέχονται από δεκάχρονα.

 

AST6

Τουριστ πολίς, αγαπητοί φίλοι, και αγγλική σημαία, η οποία προφανώς μας πληροφορεί ότι οι δύο ποδηλάτες-μπάτσοι έχουν γιουροπάλσο λόουερ.

 

AST7

Πάμε να εξιχνιάσουμε εγκλήματα μια ορθοπεταλιά τη φορά.

 

AST8

Αγέρωχοι αστυνομικοί, γυαλί καθρέφτης παρμπρίζ, πάμε να εξιχνιάσουμε εγκλήματα.

 

AST9
-A guy stole my wallet, did you see where he went?
– ΔΑΤ ΓΟΥΕΗ!

 

AST10

Τόσος κόσμος που χρειάζεται οδηγίες για να βρει το πλησιέστερο κατάστημα φροζεν γιόκαρτ και τόσος λίγος χρόνος για να τους βοηθήσεις όλους. [Δραματική Επική μουσική, εντείνεται η ένταση]. Πάμε να εξιχνιάσουμε εγκλήματα.

 

AST11

Οκ, πιο πολύ σε Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια παρά σε CSI Μiami, αλλά κάπου πάει αυτή η κατάσταση, κάτι σημαντικό θα συμβεί. Φαίνεται άλλωστε και από τη μουσική που αν κλείσεις τα μάτια σου φαντάζεσαι τον Bruce Willis να κρέμεται με το ένα χέρι σε ένα γκρεμό και από κάτω αλιγάτορες και πιράνχας να ανοιγοκλείνουν τα σαγόνια τους.

 

AST12

Τα όργανα της Τάξης έχουν πάει στο λιμάνι. Ίσως ξέβρασε η θάλασσα κάποιο πτώμα. Αλλά για μισό λεπτό, έχουμε σήμα κινδύνου στον ασύρματο. Η Κέρκυρα μας χρειάζεται.

 

AST13

Πάμε να εξιχνιάσουμε εγκλήματα ιχνηλατήσουμε . Δύο τουρίστριες ξέμειναν από δεδομένα και δε μπορούν να μπουν στο google maps.

 

AST14

Πιο γρήγορα, μέχρι και τα δευτερόλεπτα μετράνε σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

AST15

H ίδια τουρίστρια με προηγουμένως ξαναζητά οδηγίες, το όργανο κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Η τουρίστρια έχει στραβώσει με τον κάμεραμάν. Πιθανώς δεν τους ρώτησε ποτέ τίποτα και η ίδια απορεί γιατί ο μπάτσος κάθε φορά που τη βλέπει δείχνει με το δάχτυλο σαν τον Κολοκοτρώνη.

 

 

 

 

Τουλάχιστον ξέρουμε ποιος θα είναι ο ultimate villain τους

images%2Farticle%2F2014%2F03%2F03%2Fsaw-jigsaw-bicycle-tricycle

 

Best of internet