Quantcast
THE STREAM

Βέλγος Ολυμπιονίκης στο Judo τρώει ξύλο από ρεσεψιονίστ και μετά τον συλλαμβάνουν

Αν δεν ήταν μεθυσμένος, ίσως να μην έτρωγε τόσες


President Creed · 12 Αυγούστου 2016

 

Με τούτα και με εκείνα αρχίζουν και αποκτούν ενδιαφέρον οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Ριο. Kαι δαρμένος και στο κρατητήριο κατέληξε ένας Ολυμπιονίκης πολεμικής τέχνης. Ο Dirk van Tichelt, Βέλγος ολυμπιονίκης στο judo, συνελήφθη αφού έπαιξε ξύλο (και απ’ ό,τι φαίνεται έχασε) με έναν ρεσεψιονίστ ξενοδοχείου, ο οποίος παρεμπιπτόντως ήξερε jujitsu.

 

dirk-van-trichelt

Η ιστορία λίγο πολύ έχει ως εξής. Ο Dirk έχει πάει και τα πίνει στην Κοπακαμπάνα για να γιορτάσει το μετάλλιό του. Αντιλαμβάνεται ότι κάποιος πάει να σουφρώσει το κινητό ενός φίλου του. Κυνηγάει τον ύποπτο, μπουκάρει σε άσχετο ξενοδοχείο και κάνει σαματά.

Ο Dirk εισέβαλε στο Best Western Hotel του Ρίο ντε Τζανέιρο επειδή νόμιζε ότι εκεί μέσα κρυβόταν η γυναίκα η οποία φερόταν να είχε κλέψει το κινητό του.

Ο 32χρονος, ο οποίος κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών 73kg, ακολούθησε και κυνήγησε τη γυναίκα που είχε εντοπίσει ως ύποπτη για την κλοπή του κινητού, μέχρι που έφτασε στο Best Western Hotel και εισέβαλε μέσα στο κτίριο.

Όπως διαβάζουμε στον Independent, ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου δήλωσε:

Η γυναίκα προσπάθησε να μπει στο ξενοδοχείο, όμως οι πόρτες ήταν κλειδωμένες. Ο αθλητής δεν έπιασε τη γυναίκα, αλλά πίστεψε λανθασμένα ότι είχε καταφέρει να μπει στο ξενοδοχείο μας. Όμως οι πόρτες ήταν ήδη κλειδωμένες, οπότε δε θα μπορούσε να έχει μπει. Ακόμα κι έτσι, αυτός έσπασε την κλειδαριά και μπούκαρε μέσα, κάνοντας πολύ θόρυβο και κάνοντας πολλές καταγγελίες.

Νόμιζε ότι η γυναίκα έμενε στο ξενοδοχείο και απαίτησε από τον ρεσεψιονίστ να του δώσει τον αριθμό του δωματίου της ώστε να πάρει πίσω το κινητό του. Όλο αυτό φυσικά δεν ευσταθούσε. Δυστυχώς ο Βέλγος αθλητής μύριζε αλκοόλ και έδειχνε πολύ μεθυσμένος. Ο συνάδελφός μου προσπάθησε να οδηγήσει τον αθλητή έξω από το ξενοδοχείο και όλο αυτό εξελίχθηκε σε καυγά. Αντάλλαξαν αρκετές μπουνιές. Τυχαίνει μάλιστα ο ρεσεψιονίστ να ξέρει ζιου ζιτσου οπότε ήταν ισορροπημένη μάχη.

 

Ο Van Tichelt στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να ελεγχθούν τα τραύματά του. Την επόμενη μέρα εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου με μαύρο μάτι.

Best of internet