Quantcast
THE STREAM

Τρίκαλα: 15χρονος έψαχνε Pokemon στο τρακτέρ του πατέρα του και κατέληξε στο νοσοκομείο

Δημόσιος κίνδυνος τα Vaporeon


President Creed · 11 Αυγούστου 2016

 

Ο φόρος αίματος αυτής της επικίνδυνης πανώλης που φέρει το όνομα “Pokemon Go” έφτασε και στην Ελλάδα αγαπητοί φίλοι, αφού είχαμε το πρώτο ατύχημα σχετιζόμενο με το κυνήγι Pokemon.

 

Screen Shot 2016-08-11 at 11.48.30 AM

 

Όπως διαβάζουμε στο trikalanews.gr, ένας 15χρονος στην προσπάθειά του να τα πιάσει όλα, έπεσε πάνω σε μια φρέζα τρακτέρ την ώρα που ο πατέρας του όργωνε το χωράφι στη Ράξα Τρικάλων.

 

freza-Maschio-B

Αυτό είναι μια φρέζα, αγαπητοί φίλοι

Είναι πραγματικά απορίας άξιο το πως γίνεται ο 15χρονος να μην άκουσε τον ήχο του τρακτέρ αλλά ούτε και της φρέζας και κατέληξε με τα μούτρα στη φρέζα. Ο αγρότης πατέρας του 15χρονου μετέφερε έντρομος τον αιμόφυρτο γιό του στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου εκεί οι Ιατροί του τοποθέτησαν 4 ράμματα στο κεφάλι του.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr το πρώτο περιστατικό με τραυματία καταγράφηκε προχθές το απόγευμα στην Τοπική Κοινότητα Ράξας του Δήμου Τρικκαίων, όταν 15χρονος στην προσπάθεια του να «συλλάβει» Pokemon, έπεσε πάνω σε μια φρέζα τρακτέρ την ώρα που αγρότης πατέρας του εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του.

Έντρομος ο πατέρας του μετέφερε αιμόφυρτο τον 15χρονο στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου εκεί οι Ιατροί του τοποθέτησαν 4 ράμματα στο κεφάλι του.

 

Ευχόμαστε περαστικά και μακάρι το νοσοκομείο των Τρικάλων να είναι Pokegym ώστε να περάσει η ώρα του 15χρονου ευκολότερα.

Best of internet