Quantcast
THE STREAM

Σχεδόν 3000 χασισόδεντρα ανακάλυψε μέσα σε 2 ημέρες η Eλληνική Αστυνομία

Τώρα κλαιν’ όλα τ’ αλάνια


President Creed · 9 Αυγούστου 2016

 

Πριν καν περάσει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και λίγο πριν τη μεγάλη έξοδο του δεκαπενταύγουστου, τα όργανα της Τάξης φαίνεται ότι έχουν τεντωμένα τα ρουθούνια τους για να μυριστούν το χόρτο, να το ξεριζώσουν, να το κατασχέσουν και φυσικά να το καταστρέψουν.

Χωρίς κανένα σεβασμό και ευαισθησία απέναντι στο πράσινο, η αστυνομία τις τελευταίες μέρες έχει ανοίξει πόλεμο με την παραγωγή χόρτου. Τα πρωτεία στις φυτείες φέτος τα έχει η Πελοπόννησος και θα αρχίσουμε το οδοιπορικό μας με την αγαπημένη μας Ηλεία:

1) 80 δενδρύλλια κατασχέθηκαν από 66χρονο στην Ηλεία. Τον έπιασαν με το manual στο χέρι.

Οι κάτοικοι της Ηλείας είχαν από καιρό θορυβηθεί με τα χασισόδεντρα που φύτρωναν από μόνα τους. Προφανώς ένας από αυτούς τους έντρομους κατοίκους προσπάθησε να ερευνήσει σε βάθος πως ξεφυτρώνουν αυτά τα δενδρύλλια προκειμένου να διαλευκάνει το μυστήριο του αυτοφυούς χόρτου της Ηλείας.

weed4

Με τις οδηγίες χρήσεως στα χέρια συνελήφθη 66χρονος στην Ηλεία για καλλιέργεια 80 δενδρυλλίων κάνναβης. Στην κατοχή του άνδρα βρέθηκε και ένας ταχυδρομικός φάκελος που περιείχε 83 σελίδες με αναλυτικές οδηγίες για την καλλιέργεια και συντήρηση των φυτών.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και εκρίζωσαν συνολικά 80 δενδρύλλια κάνναβης -το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι 70 εκατοστά- ενώ κατασχέθηκαν διάφορα σκαπτικά εργαλεία, πλαστικά μπιτόνια και κενές συσκευασίες λιπάσματος.

2) H φυτεία με τα 2.100 δενδρύλλια στη Λακωνία
Η μεγαλύτερη αποψίλωση που έκανε η Ελληνική Αστυνομία αφορά στην περιοχή της Σπάρτης. Μερικοί μερακλήδες Σπαρτιάτες προφανώς πήρν οπλύ σοβαρά την υπόθεση της αναδάσωσης της περιοχής και με τρομερό ζήλο φύτεψαν 2100 δέντρα τα οποία τύγχανε να είναι όλα χασισόδεντρα.
weed3

Τα 2.100 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, που το καθένα από αυτά ξεπερνούσε τα δύο μέτρα ύψος, κατάφεραν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί ύστερα από πολυήμερη έρευνα του τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και κλιμακίου της ΟΠΚΕ Σπάρτης.

9-8-2015_lakonia-entopismos_fyteias_6

Σε μια έκταση τριών στρεμμάτων, που καλυπτόταν περιμετρικά από πυκνή φυσική βλάστηση, οι καλλιεργητές και διακινητές των ναρκωτικών είχαν στήσει μια καλά οργανωμένη και επικερδής επιχείρηση.

 

3) Φυτεία με 450 δενδρύλλια στην Αχαΐα

Ικανοποιητικό μέγεθος φυτείας στην Αχαΐα, η οποία είναι άλλωστε δίπλα στην Ηλεία και την αγαπάμε σχεδόν εξ’ ίσου.

weed1

4) Ο τύπος με τα 280 χασισόδεντρα στον κήπο του

Φρένο στη στραταπ ενός μεσήλικα έβαλαν τα όργανα της Τάξης στη Θεσσαλονίκη, αφού του χάλασαν το μποστάνι, πάτησαν το πράσινο και κατήσχεσαν τα 280 δενδρύλια που διατηρούσε στον κήπο του με πολύ αγάπη.

weed2

Από την αυλή του, εκριζώθηκαν συνολικά 280 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε έως και 4 μέτρα, ενώ κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες με 107 γραμ. ακατέργαστου χασίς και αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης, βάρους 1,5 κιλού.

 

 

Φυσικά δεν ξεχνάμε το μεγαλύτερο χτύπημα στα καρτέλ των ναρκωτικών, το οποίο το έδωσε το λιμενικό μέσα στην άνοιξη.

Best of internet