Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, στρατιωτική ολυμπιάδα με αθλήματα για τανκ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Ρωσία (VIDEO)

Έχουμε και ελληνική συμμετοχή στο sniper


Bobol Gordello · 7 Αυγούστου 2016

Αν αναρωτιέστε πολλές φορές γιατί στη Ρωσία συμβαίνει το τάδε ή το δείνα, μην ψάχνετε εξηγήσεις σε βάθος. Ρωσία είναι αφού. Και επειδή είναι Ρωσία, προφανώς και παράλληλα με την Ολυμπιάδα της Βραζιλίας θα διοργανώνει  Διεθνείς Στρατιωτικούς Αγώνες, με αθλήματα όπως το δίαθλο για τανκ.


Tank biathlon games open in Russia 2016 από BhRefleX

Νιώστε φάση, δείτε το θηρίο να κάνει drift με ρυθμό βραδύτερο κι από αλλαγή παιχνιδιού του Τσιάρτα:

giphy (16)

Δε λείπουν και οι βουτιές στο νερό,για τη σκληραγώγηση των τανκς.

Καταγραφή

Οι αγώνες ξεκίνησαν χθες λίγο έξω από τη Μόσχα, με το δίαθλο των τεθωρακισμένων και θα συνεχιστούν με ποικίλα άλλα αθλητικά events, όπως sniper και διαγωνισμούς πυροβολικού. Δείτε την πλήρη λίστα εδώ και ένα δείγμα εδώ:

Καταγραφή

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες η Κίνα, το Ιράν, το Καζακστάν, η Ινδία αλλά και λιγοστά δικά μας γιωτόμπαλα που θα διαγωνιστούν στο sniper. Σε ρόλο δε observer θα βρει κανείς χώρες όπως η Γερμανία και η Σαουδική Αραβία.

Θα έλεγε κανείς ότι οι αγώνες αυτοί εξυπηρετούν στον έλεγχο των δυνατοτήτων του εξοπλισμού και του έμψυχου δυναμικού των συμμετεχόντων, για τα κέντρα μελέτης, όμως, της Ρωσικής πολιτικής στις ΗΠΑ, είναι, κυρίως, ένα πολιτικό παιχνίδι των Ρώσων, για να θυμίζουν στον Ευρωατλαντικό άξονα πως η αρκούδα έχει ξυπνήσει από τη χειμερία νάρκη της.

Moscow_WarGames_01

Εκπληκτική φωτογραφία τανκ την ώρα της εξόδου από το νερό

Όποιοι κι αν είναι οι κρυφοί και οι φανεροί σκοποί του , εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε τα καλύτερα στην ελληνική αποστολή αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες, υπενθυμίζοντας πως με μπροστάρη τα ιδανικά του Ολυμπιακού Πνεύματος, της ευγενούς άμιλλας κλπ. ακόμα και το τελευταίο γιωτόμπαλο θα είναι νικητής.

kammenos-oyk

Καλό παιχνίδι, που θα λεγε και ο ΟΠΑΠ.

Best of internet