Quantcast
THE STREAM

Φιλικούς αγώνες για τον Άγιο Πασΐο διοργανώνουν παλαίμαχοι μπασκεμπολίστες

Τρίποντο για τον Παΐσιο


THE NEWSROOM · 1 Αυγούστου 2016

 

παισιος-χωρις-ασπρο-πλαισιοΚαλά τα θαύματα, άλλα δεν χτίζουν εκκλησίες, σκέφτηκαν για κάποιον λόγο, Έλληνες  βετεράνοι καλαθοσφαιριστές και βετεράνοι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Έτσι πάρθηκε η απόφαση να  διοργανωθούν 2 μεγάλα φιλικά παιχνίδια μπάσκετ στα τέλη του Αυγούστου, το πρώτο στα στα Γιάννινα (26/8) και το επόμενο  στην Κόνιτσα (28/8).

Τα έσοδα που θα προκύψουν από την εκδήλωση θα πάνε για κάλο σκοπό όπως μας ενημερώνουν οι διοργανωτές. Όχι δεν θα πάνε σε κάποιο νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο, άλλα για την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Παϊσίου στην Κόνιτσα.

giatzoglou_kavala

Στα φιλικά θα συμμετέχουν πάντως παιχταράδες όπως,  οι Παπαλουκάς, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Μπουντούρης, Καμπούρης, Παραγιός, Ντάκουλας, Πρέλεβιτς, Γαλακτερός, Σιγάλας, Σιούτης, Βούκσεβιτς, Κακιούσης, Κοκορόγιαννης, Καζιάνης, Γιαννούλης, Ρεντζιάς, Λιαδέλης, Τζαλάλης, Κόμματος, Δορκοφίκης, Ελληνιάδης, Κορωνιός, Χρυσανθόπουλος, Χαρίσης και Παπαχρηστόπουλος, στους παγκους θα βρισκονται ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο badass Στηβ Γιατζόγλου.

Best of internet