Quantcast
THE STREAM

Νεοζηλανδός πρωταθλητής του ζίου-ζίτσου την κοπανάει από το Ρίο αφού οι μπάτσοι τον λήστεψαν

Η στρατιωτική αστυνομία του την έπεσε περισσότερες από μία φορές στην πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων


LUBEN CREW · 29 Ιουλίου 2016

Η τελευταία “συνάντηση” με την στρατιωτική αστυνομία της χώρας υποχρέωσε τον Jason Lee, πρωταθλητή της Νέας Ζηλανδίας στο ζίου-ζίτσου να την κάνει τρέχοντας από το Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο αθλητής και η δημοσιογράφος φίλη του Laura McQuillan, έφτασαν στο Τορόντο λίγες μόλις μέρες αφού άγνωστοι που πιστεύεται πως είναι άντρες της στρατιωτικής αστυνομίας τους έχωσαν σε ένα αυτοκίνητο και τους υποχρέωσαν να σηκώσουν λεφτά από δύο ΑΤΜ.

1469778610709

Σα να μην έφτανε αυτό, το ζευγάρι δέχτηκε άλλη μια επίσκεψη από τη στρατιωτική αστυνομία, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα μάλιστα και το ζευγάρι εκεί αποφάσισε να τα μαζέψει και να φύγει. Ο Lee και η McQuillan ήταν στο Ρίο ήδη για ένα χρόνο και δήλωσαν συντετριμμένοι για το ότι έπρεπε να εγκαταλείψουν το σπίτι και τους φίλους τους, ειδικά λίγες μόλις βδομάδες πριν τους Ολυμπιακούς (να διευκρινιστεί πως ο Jason δεν αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς).

i

Ο Lee παρόλαυτα δήλωσε πως αυτοί που τον λήστεψαν δεν αντιπροσωπεύουν τη Βραζιλία και πως “αλήθεια αγάπησε τον καιρό που πέρασε σε αυτή τη χώρα”. Δύσκολα πάντως τα πράγματα για την πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Best of internet