Quantcast
THE STREAM

Πάρτυ κατεδάφισης στα παλιά γραφεία στη Συγγρού που αφήνει οργανώνει η Νέα Δημοκρατία

Άγνωστο ακόμη αν θα κερνάει κανάτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης


LUBEN CREW · 25 Ιουλίου 2016

Αποχαιρετάει τη Συγγρού που χάνει η Νέα Δημοκρατία, καθώς οι ετοιμασίες για τη μετακίνηση στα καινούρια γραφεία έχουν ξεκινήσει. Τα μπλε παιδιά από δω και πέρα θα στεγάζονται στο νέο τους σπιτικό στην οδό Πειραιώς 62 στο Μοσχάτο και πιστεύουν πως από τις αρχές Αυγούστου θα λειτουργούν πλέον κανονικά εκεί.

grafeia_nd

Τη μετακίνηση στη νέα έδρα είχε αναγγείλει από καιρό ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς απ’ότι φαίνεται η κρίση τους έχει αναγκάσει να κάνουν τη μεζονέτα γκαρσονιέρα. Για την ακρίβεια το είχε κάνει σχεδόν αμέσως όταν εκλέχθηκε πρόεδρος της ΝΔ καθώς απ’ότι φαίνεται το ταμείον είναι μείον, τόσο πολύ που έσπευσε να τονίσει ότι στο καινούριο κτήριο θα πληρώνουν 1ο φορές λιγότερο νοίκι (στη Συγγρού έδιναν 95 χιλιάρικα το μήνα ενώ στην Πειραιώς τα 2500 τ.μ. θα πάνε 9.800 το μήνα). Μετά είπε και ότι συμβολίζει και ένα νέο ξεκίνημα για το κόμμα, αλλά δεν τον πίστεψε κανείς.

mosxato1-thumb-large

Αφού φεύγουν που φεύγουν μάλιστα οι γαλάζιοι αποφάσισαν να κάνουν και πάρτυ κατεδάφισης – Ηλία ρίχτο. Η Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ έχει στείλει πρόσκληση για αποχαιρετιστήριο πάρτυ προς τα στελέχη όλων των οργανώσεων του κόμματος για τις 18:30 σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου στο παλιό κτήριο με hashtag #allazoume_edra.

 

«Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τελευταία εκδήλωση στα γραφεία της Λεωφ. Συγγρού και από τον επόμενο μήνα θα λειτουργούμε στα νέα μας γραφεία στο Μοσχάτο, Πειραιώς 62 και Φλωρίνης. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Ο Γραμματέας Οργανωτικού Βασίλης Σπανάκης».

ΧΑΜΟΥΛΗΣ

Best of internet