Quantcast
THE STREAM

Αεροπλάνο της BA από Μ. Βρετανία με προορισμό την Κρήτη επέστρεψε πίσω γιατί βρώμαγε μπαφίλα

Κάποιος είχε μπαφιάσει


Τσαγκ · 22 Ιουλίου 2016

Για τις 8:15 το πρωί της Πέμπτης ήταν προγραμματισμένη μια πτήση της British Airways από το Gatwick με προορισμό το Ηρακλειο Κρήτης. Παρότι η πτήση ξεκίνησε κανονικά, το αεροπλάνο δεν έφτασε πότε στον προορισμό του, γιατί αναγκάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα πίσω στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο λόγος της μη ολοκλήρωσης της πτήσης ήταν μια έντονη μυρωδιά κάνναβης που γέμισε ασφυκτικά την καμπίνα του αεροπλάνου και ανάγκασε τους πιλότους, να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο του Λονδίνου για προληπτικούς λόγους.ChemtrailsFrontSmoke1-600x364

Οι επιβάτες της πτήσης δήλωσαν ότι , η έντονη μυρωδιά της κάνναβης, υπήρχε από την ώρα που μπήκαν στο αεροσκάφος. Όταν ενημέρωσαν το προσωπικό του αεροσκάφους και οι υπεύθυνοι τους είπαν ότι όταν ανοίξει το aircondition του αεροσκάφους, η καμπίνα θα ξεντουμανιάσει. Δυστυχώς για τους επιβάτες, αντί η οσμή να υποχωρήσει, έγινε ακόμα πιο έντονη αναγκάζοντας τους πιλότους να γυρίσουν την πτήση πίσω. Eνα ζευγάρι Βρετανών που πήγαινε διακοπές στην Κρήτη με τις  δυο κόρες τους έκανε την εξής δήλωση:

STUART BARNES AND WIFE SUSAN AT GATWICK AIRPORT AFTER THEIR FLIGHT WAS CANCELLED AFTER CREW BEING TAKEN ILL. Daughters are called Rosie, 9, and Olivia, 10. Left to Right.

” Μπορούσες να πεις αμέσως τι ήταν αυτό που μύριζε, όλοι οι επιβάτες έλεγαν ότι βρωμάει φούντα. Έχουμε πάει στο Άμστερνταμ και ξέρουμε πως μυρίζει, οι κόρες μας πάντως δεν κατάλαβαν τι ήταν”

Αμέσως μετά την προσγείωση, ανέβηκαν στο σκάφος πυροσβέστες αλλά δεν βρήκαν κάποια εστία φωτιάς.

STUART BARNES AND WIFE SUSAN AT GATWICK AIRPORT AFTER THEIR FLIGHT WAS CANCELLED AFTER CREW BEING TAKEN ILL.ON BOARD THE CANCELLED FLIGHT.

Οι επιβάτες, όλοι ασφαλείς πέταξαν στην Κρήτη με την επόμενη πτήση. Εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε ότι δεν βρεθηκε κάνναβη πουθενά στο αεροπλάνο, και ζήτησε συγνώμη από τους επιβάτες για την ταλαιπωρία τους.

YEAH RIGHT

Best of internet