Quantcast
THE STREAM

Έφαγε ξάνα άκυρο στην αίτηση αποφυλάκισης του ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Εκεί τον κατάντησαν οι αλήτες


THE NEWSROOM · 21 Ιουλίου 2016

Άκυρο έφαγε στην αίτηση αποφυλάκισης που υπέβαλε χτες ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Η απόφαση της μη αποφυλάκισης του πρωην υπουργού εθνικής αμύνης ήταν ομόφωνη από το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων.

2019055

Ο αντάρτης του σοσιαλισμού, βρίσκεται πίσω από τα σίδερα, εκτίοντας ποινή κάθειρξης 20 ετών, για παράνομες αμοιβές που πήρε για εξοπλιστικά προγράμματα,  κατά την διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο εθνικής αμύνης.

Όταν ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, άκουσε την ετυμηγορία, και σαν κύριος που ήταν και είναι, ευχαρίστησε τους εφέτες, λέγοντας όμως ότι

«Θέλω να σας εξηγήσω πως ζητάω την αποφυλάκισή μου διότι τα δικά μου όρια προσωπικής αντοχής έχουν εξαντληθεί…Δεχθήκατε να αγνοήσετε κάποια δεδομένα, έναν άνθρωπο που σας λέει ‘ως εδώ’. Εγώ αδυνατώ από εδώ και πέρα να σταθώ στο Δικαστήριο… Δεκτή η απόφαση σας, σεβαστή, σας ευχαριστώ πολύ!»

Προηγουμένως άκυρο είχε ρίξει στον Άκη και η εισαγγελέας, λέγοντας ότι ο κατηγορούμενος, υπάρχει περίπτωση αν βγει από την φυλακή να κάνει πάλι τα ίδια, και ότι τα προβλήματα υγείας του πρωην υπουργού, μπορούν να αντιμετωπιστούν και εντός της φυλακής.

170614123251_1640

Η υπεράσπιση του Τσοχατζόπουλου δήλωσε , οτι ο πελάτης του, δεν έχει μια και ότι ζει μονάχα με την σύνταξη του, οπότε δεν παίζει να ξαναμπλέξει με κακές παρέες. Επίσης  οι δυο συνήγοροι του δεξιού χεριού του Άνδρεα, ζήτησαν από τους δικαστές, να μη συνθλίψουν τον Άκη, γιατί είναι σύμβολο κάθαρσης μιας άλλης εποχής, και ρώτησαν τους δικαστές, αν το βρίσκουν καλύτερο να φύγει ο Ακης από το κελί με φέρετρο.

 

Άκη γερά μάνμου.

 

Best of internet