Quantcast
THE STREAM

Τύπος στην Κρήτη πέτυχε τροχονόμο να του κόβει κλήση, της πήρε το μπλοκάκι από τα χέρια και το έκαψε

Anarchy in Iraklion


President Creed · 21 Ιουλίου 2016

 

Η Κρήτη έχει τους δικούς της κανόνες και τρόπους, αγαπητοί φίλοι, αυτό είναι γνωστό. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι η αστυνομία στην Κρήτη δεν αστειεύεται με τις κλήσεις. Ενώ επίσης είναι γνωστό ότι ο μέσος Κρητικός δεν ανέχεται έτσι εύκολα να φάει κλήση.

 

1b8e1cc33a09eacd98b8c503d3d1634e (1)

 

Κάπως έτσι φτάσαμε και σε αυτή την είδηση που μας έρχεται από το Ηράκλειο. Ένας μπιζνεσμαν είχε παρκάρει τη μηχανή του παράνομα σε πεχόδρομο και όταν επέστρεψε και είδε μια τροχονόμο να του κόβει κλήση, άρπαξε το μπλοκάκι από την τροχονόμο και του έβαλε φωτιά. Όπως διαβάζουμε εδώ:

Το πρωί της Δευτέρας η τροχονόμος μαζί με μία υπάλληλο της Δημοτικής Αστυνομίας έκαναν ελέγχους στο κέντρο του Ηρακλείου για παράνομα σταθμευμένα οχήματα.

Όταν εντόπισαν το δίκυκλο του επιχειρηματία, η τροχονόμος έβγαλε το μπλοκάκι της και άρχισε να βεβαιώνει την παράβαση. Όταν ο οδηγός της μηχανής αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, έσπευσε στο σημείο και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο. Η τροχονόμος όμως ανένδοτη συνέχιζε να κόβει την κλήση με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να αρπάξει από τα χέρια της το μπλοκάκι και να του βάλει φωτιά.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, συνέλαβαν τον επιχειρηματία για απείθεια και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί, από όπου όμως πήρε αναβολή.

 

Αναρχία στο Ηράκλειο Κρήτης

 

 

Best of internet