Quantcast
THE STREAM

Αστυνομικός στο Μαϊάμι πυροβόλησε χωρίς λόγο τον συνοδό ενός 23χρονου αυτιστικού (VIDEO)

Ο οποίος συνοδός τυχαίνει να είναι μαύρος


LUBEN CREW · 21 Ιουλίου 2016

 

Είναι γνωστό πλέον σε όλο τον κόσμο πόσο πολύ λατρεύουν τα όργανα της Τάξης να πυροβολούν μαύρους ακόμα και με τις πιο τραβηγμένες αφορμές. Όπως για παράδειγμα, πυροβόλησαν τον συνοδό ενός αυτιστικού παιδιού στο Μαϊάμι, επειδή έτσι.

Ένα βίντεο τραβηγμένο από κινητό δείχνει τον άνδρα ξαπλωμένο στο έδαφος με τα χέρια στον αέρα. Την ίδια ώρα ο ΑΜΕΑ που συνόδευε συνέχισε να παίζει με το παιχνίδι του, ενώ δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι οποιοσδήποτε από τους δύο έφερε επάνω του όπλο οποιουδήποτε τύπου.

 

 

Όταν ένας 23χρονος αυτιστικός βγήκε από το κέντρο ψυχικής υγείας και άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους, ένα εργαζόμενος του νοσοκομείου ονόματι Charles Kinsey βγήκε για να τον επαναφέρει πίσω στο κέντρο υγείας.

Λίγα λεπτά αργότερα ο αυτιστικός άνδρας βρέθηκε να κάθεται οκλαδόν στη μέση του δρόμου παίζοντας με ένα μικρό λευκό παιχνίδι. Ο Kinsey είχε κάτσει δίπλα στον άνδρα μεχρι τη στιγμή που ένας αστυνομικός πυροβόλησε τον Kinsey στο πόδι:

“Σήκωσε τα χέρια του στον αέρα και είπε ‘Μην πυροβολείτε’. Αυτοί του είπαν να ξαπλώσει στο έδαφος, έτσι και έκανε’ είπε η συνήγορος του Κίνσεη. ‘Ήταν ξαπλωμένος με τα χέρια του στον αέρα προσπαθώντας να πείσει τον αυτιστικό άνδρα να ξαπλώσει και αυτός. Δεν βγαίνει κανένα νόημα’

Πράγματι στο βίτνεο φαίνεται ότι ο Kinsey υπακούει στις εντολές της αστυνομίας την ίδια ώρα που ο 23χρονος αυτιστικός συνεχίζει να παίζει με τα παιχνίδια του. Μάλιστα το βίντεο τραβήχτηκε πριν τον πυροβολισμό, δείχνει μια κατάσταση στην οποία δεν συντρέχει κανένας λόγος που να δικαιολογεί τον πυροβολισμό της αστυνομίας. Ο Κίνσεη ζητάει από την αστυνομία να μην πυροβολήσουν και ο 23χρονος μάλιστα του λέει να σκάσει.

Τελικά, ένα άλλο μικρότερο βίντεο, δείχνει τους αστυνομικούς να πιέζουν προς το έδαφος τους δύο άντρες. Σε συνέντευξή του, ο Κίνσεη δήλωσεε ότι αφού τον πυροβόλησαν, στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον γύρισαν μπρούμυτα και του πέρασαν χειροπέδες.

Μάλιστα ο Κίνσεη ρώτησε τον αστυνομικό γιατί πυροβόλησε και ο αστυνόμος σαΐνης του απάντησε “Δεν ξέρω”.

Μέχρι τώρα η Αστυνομική Διεύθυνση του Μαΐάμι δεν έχει δώσει καμία πειστική εξήγηση, ούτε κάποια απολογί για το γεγονός, ενώ το όνομα του αστυνομικού που πυροβόλησε δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα.

 

(Πηγή)

 

 

Best of internet