Quantcast
THE STREAM

Έγκυρο Χριστιανικό site μας ενημερώνει ότι τα Pokemon είναι του διαόλου

Περιμένουμε και επίσημη τοποθέτηση από την εκκλησία


Τσαγκ · 20 Ιουλίου 2016

 

Τον πανικό που έχει κυριεύσει την νεολαία με το Pokemon Go, κάνoυν προσπάθειες να ερμηνεύσουν μέλη της Ελληνορθοδοξης εκκλησιάς. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση των φωτεινών Πατεράδων Αμβροσίου και σία, για τον Pikachu και το crew του.

 

pokemossatan

 

Αυτό όμως δεν πτόησε τον δημοφιλή στους Ελληνορθόδοξους χρήστες ιστότοπο να κάνει την έρευνα του στο ξένο χριστιανοίντερνετ, γιατί δεν μπορεί, ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ με αυτά τα τέρατα που εμφανίζονται από το πουθενά.

 

pokemon

 

Διαβάζουμε λοιπόν στο ekklisiaonline τις δηλώσεις του Ρώσου αναπληρωτή πρόεδρου του Συνοδικού Τμήματος για την Εκκλησία, την Κοινωνία και τα Media της Ρωσικής Εκκλησίας, Vakhtang Kipshidze.

Οι προγραμματιστές παιχνιδιών επέτρεψαν συνειδητά μια προκλητική διάσταση του παιχνιδιού και πρότειναν κάθε έδαφος, κάθε περιοχή, να μπορεί να γίνει μια ζώνη για το εν λόγω παιχνίδι. Ελπίζω ότι οι παίκτες του παιχνιδιού αυτού θα είναι αρκετά λογικοί προκειμένου να σεβαστούν τα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων, τα δικαιώματα των δημόσιων και θρησκευτικών οργανώσεων, και να μην εισβάλλουν στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων γύρω τους,

Το Pokemon Go σύμφωνα με τον Kipshidze, δημιουργήθηκε για να χαθεί η έννοια του προσωπικού μας χώρου, ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;

Και ο κύριος αυτός ολοκληρώνει την ανάλυση του λέγοντας.

“Δεν είναι μόνο η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά και εκπρόσωποι των άλλων παραδοσιακών θρησκειών που βλέπουν ως μια απειλή για την ακεραιότητα της ανθρώπινης προσωπικότητας τέτοια τυχερά παιχνίδια, μετατρέποντας ένα πρόσωπο από μια ελεύθερη προσωπικότητα σε προσωπικότητα για ένα παιχνίδι στον υπολογιστή”

δεν καταλάβαμε Χριστό.

tumblr_inline_oag1jiPhG41qcgioa_500

Η δεύτερη πηγή που βρήκε το ekklisiaonline για να μας ενημερώσει για το κακό που μας βρήκε με τα σατανικά Pokemon, είναι ένας Αμερικάνος πάστορας ονόματι Wiles.

Ο Wiles αποκάλεσε τους κύριους χαρακτήρες του νέου παιχνιδιού Pokemon Go, “Cyberdemon” (δηλ. κυβερνο-δαιμονα) και υποστήριξε ότι θα μπορούσαν να είναι ένα όργανο της μάχης κατά των χριστιανών. Ο πάστορας ισχυρίστηκε ότι στην πραγματικότητα το Pokémon μπορεί να ανήκει στους ισλαμιστές, οι οποίοι με τη βοήθεια μιας ειδικής εφαρμογής παρακολουθoύν τους Χριστιανούς και την γεωθεσία τους .

ενώ συμπλήρωσε ότι:

τα “τέρατα τσέπης” είναι ένας μαγνήτης για δαιμονικές δυνάμεις και αποτελούν μηχανορραφίες του Σατανά

Εμείς το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ γιατί ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC και ΔΙΕΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ.

 

 

 

 

Περιμένουμε αντίστοιχη αντίδραση από την Ελληνορθόδοξη εκκλησία

 

Best of internet