Quantcast
THE STREAM

Όταν ο Ρουπακιάς όρκιζε νεοσύλλεκτους χρυσαυγίτες σε μυστικιστική τελετή στην Ηλεία (VIDEO)

Κατά τα άλλα, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν περαστικός από τα γραφεία της Χ.Α., όπως έλεγε ο Fuhrer Μιχαλολιάκος


THE NEWSROOM · 16 Ιουλίου 2016

Ένα νέο βίντεο που αποκαλύπτει τον τρόπο λειτουργίας και το χαρακτήρα των ταγμάτων ασφαλείας της Χρυσής Αυγής είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας από την Εφημερίδα των Συντατκτών. Σε αυτό το βίντεο, πίσω στο 2013, νεοσύλλεκτοι χρυσαυγίτες δίνουν όρκους πίστης στον Αρχηγό, σε τελετουργική διαδικασία με πυρσούς κοντά στον ποταμό Νέδα του νομού Ηλείας, όπου και είχε οργανωθεί το χρυσαυγίτικο camping.

Το βίντεο είναι μια ακόμα τρανή απόδειξη πως ο Ρουπακιάς ήταν αρκετά υψηλά στην ιεραρχία του πυρήνα της Νίκαιας, όπως δείχνει και αυτή η φωτογραφία:

2_1

Δίπλα στο Ρουπακιά που κρατάει τον πυρσό, ο πυρηνάρχης Γιώργος Πατέλης, στα δεξιά αυτού ο υπεύθυνος πολιτικής δράσης Ιωάννης Καζαντζόγλου και στα δεξιά αυτού ο υπεύθυνος ιδεολογικού και εκπαίδευσης Γεώργιος Τσακανίκας.

Η διαδικασία του όρκου περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας της νεοναζιστικής οργάνωσης, που έχουν άμεση συνάφεια με τη λειτουργία των Εθνικοσοσιαλιστών του Χίτλερ στη Γερμανία, όπως ο όρκος στον Αρχηγό και άλλα “όμορφα”:

Κάποιος που ορκίζεται ακολουθείται από τον όρκο του στον θάνατο. Κάποιος ο οποίος δίνει έναν όρκο και για τον οποιονδήποτε λόγο δεν τον τηρεί, είτε από δόλο είτε από εξωγενείς παράγοντες, κρίνεται επίορκος. […] Οσο πιο μεγάλη είναι η καταπάτηση του όρκου τόσο πιο αυστηρή θα είναι και η αντιμετώπιση του επίορκου. Για ένα κίνημα ή ομάδα με αυξημένο το αίσθημα της τιμής, του καθήκοντος και της αφοσίωσης, η καταπάτηση του όρκου αποτελεί ζήτημα χειρίστου είδους ατόμου, το οποίο οι υπόλοιποι ορκισμένοι, από οργή και μόνο, θα είναι υποχρεωμένοι να τον καταδιώξουν και με σιδερένια πυγμή να του καταδείξουν το λάθος του.

Το σημείο του όρκου στον Αρχηγό:

Εμείς οι χρυσαυγίτες είμαστε οι τελευταίοι πιστοί μιας ιδέας την οποία θα προασπίσουμε μέχρι την τελική νίκη, τον θάνατο. Οπως και να ‘χει θα είμαστε στις επάλξεις, στα δύσκολα και στα εύκολα, έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε τις εντολές του Αρχηγού.

Κι εδώ το ελληνικό “Heil mein Führer!”:

Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!, Ζήτω ο θάνατος!

Bonus gifάκι με τον παραδοσιακό δωρικό χαιρετισμό των νεοσύλλεκτων:

giphy

Νόμιμο πολιτικό κόμμα, αγαπητοί φίλοι.

Best of internet