Quantcast
THE STREAM

Προσκύνημα στα γυαλιά του Αγίου Παϊσίου διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας

Μέτα τις ιερές παντόφλες τώρα και ιερά γυαλιά


Τσαγκ · 10 Ιουλίου 2016

Μετά τις  ιερές παντούφλες μάρκας bufallo του υπερπροφήτη Αγίου Παΐσιου που είχαν εκτεθεί για προσκύνημα στην Κύπρον (λινκ) ένα νέο έντρι θαυματουργού προσκυνήματος έρχεται να προστεθεί στις επιλογές του ορθόδοξου ποιμνίου που διψάει για μαγικά χριστιανικά relics.  Όπως διαβάσαμε στον ιστότοπο www.ekklisiaonline.gr (όλη η ορθοδοξία στο διαδίκτυο):

Η Μητρόπολη Αργολίδος και ο ναός της Ευαγγελίστριας Χουνταλέικων σας προσκαλούν σε ιερά πανήγυρη στη μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγειορείτη τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Ιουλίου. Στο ναό θα βρίσκονται για προσκύνημα τα γυαλιά του Αγίου.

Πάρτε και αφισετάκι:

download (57)

Στα Χουνταλέικα οι πιστοί θα έχουν την δυνατότητα, να προσκυνήσουν, τα ΓΥΑΛΙΑ του Αγίου Παϊσίου και, μεσώ αυτών, να πάρουν την ευλογία του. Αν είναι τυχεροί, ίσως να τους κληρώσει και κάνα θαυματάκι το άγιο γυαλί του Γέροντα. Και ναι, δεν είναι είδηση από το Κουλούρι .

Για το τέλος του άρθρου θα θέλαμε να ποστάρουμε μια φώτο του Αγίου που φοράει τα ιερά γυαλιά (η αφίσα δυστυχώς δεν διευκρινίζει αν είναι γυαλί ηλίου ή μυωπίας), άλλα παρά την ενδελεχή έρευνα που διενεργήσαμε στο διαδίκτυο, δεν βρήκαμε ούτε μισή φωτογραφία του προφήτη με γυαλί, ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ;

Best of internet