Quantcast
THE STREAM

Με όνομα “Alter Ego” διεκδικεί τηλεοπτική άδεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Με την προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων να λήγει σήμερα, νέα άφθαρτα πρόσωπα κατεβαίνουν στον τηλεοπτικό στίβο


THE NEWSROOM · 4 Ιουλίου 2016

 

Όλο και πληθαίνουν οι μνηστήρες των τηλεοπτικών αδειών, αφού στον αγώνα για τις 4 τηλεοπτικές άδειες μπαίνει και ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος όπως διαβάζουμε εδώ και εδώ, θα καταθέσει φάκελο για για άδεια καναλιού.

 

2144149_0

 

«ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ» είναι το όνομα της συσταθείσας εταιρίας και “Άλτερ Έγκο” αναμένεται να είναι η ονομασία του νέου τηλεοπτικού καναλιού ενώ ο μεγαλοεπιχειρηματίας είναι έτοιμος να ρίξει σε αυτή την υπόθεση περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ, θέλοντας να αποκτήσει ένα ισχυρό άνοιγμα στο τηλεοπτικό πεδίο.

Η εταιρία “Αλτερ Έγκο ΜΜΕ ΑΕ” έχει προς το παρόν το ελάχιστο ζητούμενο μετοχικό κεφάλαιο των 8 εκατ. ευρώ και στο πρώτο ΔΣ συμμετέχουν εκτός από τον ίδιο τον Μαρινάκη, ο Γιάννης Βρέντζος και η Φωτεινή Υψηλάντη.

Σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουλίου, ολοκληρώνεται η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής και την υποβολή των σχετικών φακέλων. Αίτηση έχουν ήδη καταθέσει ο ΣΚΑΪ  του Γ. Αλαφούζου, ο ΑΝΤ1 του ομίλου Κυριακού και το Star του ομίλου Βαρδινογιάννη, ενώ αναμένεται σήμερα να ακολουθήσουν ο Alpha του Δ.Κοντομηνά και το E-TV του Φ. Βρυώνη.

 

Είστε έτοιμοιιιιι;

sakis-rouvas-zise-ti-zwi-alter-ego

Best of internet