Quantcast
THE STREAM

Τερατώδες φίδι ίσως κατασπαράζει αρνιά στην Ηλεία αυτές τις μέρες, σύμφωνα με κατοίκους

Εδώ χρειάζεται ένας φιδοεξολοθρευτής από τας Σέρρας


Τσαγκ · 22 Ιουνίου 2016

Σύμφωνα με την πάντα έγκυρη Espresso, στην περιοχή της Ηλείας, οι κάτοικοι ζούνε μέσα στον τρόμο, γιατί σύμφωνα με όχι και τόσο έγκυρες πήγες, κυκλοφορεί εκεί γύρω στους αγρούς,  ένα τεράστιο φίδι.

Όλα ξεκίνησαν πριν μια εβδομάδα, όταν ιδιοκτήτης ελαιοστασίου, προσέλαβε 2 αλλοδαπούς να τον βοηθήσουν στον καθαρισμό του χωραφιού του στην περιοχή Βαρκό ή Γουβαλόστανη, ένα σημείο κοντά στον κεντρικό δρόμο Κρέστενας – Μακρισίων. Όπως ισχυρίστηκαν και οι τρεις, εκεί που εκτελούσαν τις εργασίες τους, έσκασε μύτη ωσάν τους δράκους της Καλίσι, ένα τεράστιο φίδι με ένα γιγαντιαίο κεφάλι, και οι εργαζόμενοι και το αφεντικό το έβαλαν στα ποδιά, και ενημέρωσαν το χωριό για το κτήνος που έρπει στο χωρίο τους.

Να ήταν άραγε κάτι τέτοιο ή να είχε τρία κεφάλια;

Να ήταν άραγε κάτι τέτοιο ή να είχε τρία κεφάλια;

Οι εικασίες είναι πολλές, πολλοί κάτοικοι πιστεύουν ότι όντως υπάρχει ένα τεράστιο φίδι, γιατί κατά καιρούς έχουν εξαφανιστεί πουλερικά και ακόμα και αμνοερίφια. Οι φήμες στην περιοχή όπως είναι φυσικό οργιάζουν, σύμφωνα με την επικρατέστερη, πριν 5 χρόνια το είχε σκάσει ένας ΒΟΑΣ (?) από μια φάρμα της περιοχής, και από τότες δεν τον έχει δει κανείς.

Μέτα από το όλο σούσουρο, εμφανίστηκε η αστυνομία μαζί με ειδικό κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων  για να ελέγξει αν υπάρχει όντως κάποιος τεράστιος όφις που τρώει τα ζωντανά, εμείς πάντως θα καλούσαμε αυτόν.

11235281_10206915887284457_518886297383877905_n

 

Best of internet