Quantcast
THE STREAM

Επίθεση σε δισκάδικο σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη επειδή έπαιζε Radiohead πάρτυ (VIDEO)

Οι δράστες δε δέχτηκαν ότι υπήρχαν άνθρωποι που έπιναν αλκοόλ και άκουγαν ροκ στη διάρκεια του Ραμαζανιού


THE NEWSROOM · 19 Ιουνίου 2016

Επίθεση σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο δισκάδικο “Velvet Underground” της Κωνσταντινούπολης, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη πάρτυ-αφιέρωμα στους Radiohead, με αφορμή το νέο τους δίσκο “A Moon Shaped Pool”. Οι δράστες έβριζαν και χτυπούσαν πελάτες και έσπαγαν εξοπλισμό του καταστήματος, ορμώμενοι από το γεγονός πως στο δισκάδικο έπιναν μπύρα και άκουγαν ροκ, πράγμα ανεπίτρεπτο σε καιρό Ραμαζανιού. Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

Σύμφωνα με το CNN Turk, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο έντονες είναι οι ανησυχίες των αρχών για τυχόν νέες και πολύ πιο βίαιες κινήσεις ισλαμιστών και εθνικιστών απέναντι στο Gay Pride που οργανώνεται το άλλο Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη.

sub-buzz-535-1466284180-2

Οι Radiohead πληροφορήθηκαν για την επίθεση και εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση:

Οι καρδιές μας βρίσκονται κοντά σε όσους δέχτηκαν επίθεση στο Velvet Underground στην Κωνσταντινούπολη. Ελπίζουμε πως, κάποια μέρα, θα μπορούμε να κοιτάμε πίσω σε τέτοια γεγονότα βίας και μισαλλοδοξίας σαν πράγματα του μακρινού παρελθόντος. Προς το παρόν, το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε στους φαν μας στην Κωνσταντινούπολη είναι η αγάπη και η υποστήριξή μας.

 

Best of internet