Quantcast
THE STREAM

Νέες μαρτυρίες αποκαλύπτουν ότι ο δολοφόνος του gay club ήταν συχνός θαμώνας του

Θαμώνες του κλαμπ και η πρώην γυναίκα του κάνουν λογο για καταπιεσμένη σεξουαλικότητα


THE NEWSROOM · 14 Ιουνίου 2016

 

Νέες αποκλαύψεις σχετικά με την προσωπική ζωή του Ομάρ Ματίν δίνουν νέα ερμηνεία στα κίνητρα της επίθεσης του στο Gay Club του Ορλάντο της Φλόριντα. Η πρώην σύζυγος του Ομάρ, Sitora Yusufiy, αλλά και άλλοι γνωστοί της αναφέρουν ότι ο Ομάρ μάλλον δεν ήταν σίγουρος για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.  Παράλληλα πληθαίνουν οι μαρτυρίες θαμώνων του gay club “Pulse” οι οποίες αναφέρουν ότι ο Ομάρ ήταν συχνός θαμώνας στο συγκεκριμένο μαγαζί.

 

3533712800000578-3639961-image-a-31_1465878534131

O Μαντίν φέρεται να ήταν συχνός θαμώνας στο Pulse όπου τελικά το Σάββατο άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 53 άτομα

Μάλιστα ο νυν αρραβωνιαστικός της Sitora Yusufiy ανέφερε ότι η πρώην σύζυγος του Ομάρ συχνά του καταλόγιζε ομοφυλοφιλικές τάσεις. Ο Πατέρας του Ομάρ συχνά τον αποκαλούσε gay μπροστά στην τότε σύζυγο του Ομάρ, κατηγορώντας τον για τη σεξουαλικότητά του.

Ένας συμφοιτητής του Ομάρ από την αστυνομική ακαδημία Indian River ανέφερε ότι ο Ομάρ είχε δείξει ερωτικό ενδιαφέρον για τον ίδιο. Όπως δήλωσε στην Palm Beach Post, “Βγήκαμε σε μερικά gay bar, αλλά επειδή δεν ήμουν ακόμη ανοιχτά gay, αρνήθηκα την πρότασή του. Τελικά ο Ομάρ δεν έγινε ποτέ αστυνομικός, αλλά δούλευε ως σεκιουριτάς στην G4S μέχρι και την ημέρα της επίθεσης.

Μάλιστα, ένας άλλος άντρας ανέφερε οτι ο Ομάρ επικοινωνούσε μαζί του για ένα χρόνο μέσω του Jack’d (gay application) αλλά τελικά δε συναντήθηκαν ποτέ. Ο Κέβιν Γουέστ δήλωσε στη Los Angeles Times ότι άφηνε ένα φίλο του έξω από το Pulse το βράδυ του Σαββάτου όταν αναγνώρισε τον Ομάρ να περνάει το δρόμο. ” Πέρασε ακριβώς δίπλα μου. Του είπα “γεια” και γύρισε και μου είπε “Γειά” γνέφοντας με το κεφάλι του.

 

Μετά την επίθεση του Σαββάτου, ο πατέρας του Ομάρ, Σεντίκ Ματίν, δήλωσε ότι ο γιός του είχε εξαγρειωθεί αφού είχε δει δύο άντρες να φιλιούνται στο δρόμο, όμως οι νέες μαρτυρίες δείχνουν μια διαφορετική πραγματικότητα. Ο Σεντίκ Ματίν, πάντως περιστασιακά παρουσίαζε μια εκπομπή στην οποία κατά βάση επιτιθόταν στις πολιτικές του Πακιστάν. Στο βίντεο κάνει δηλώσεις σχετικά με την επίθεση του γιού του, αναφέροντας ότι λυπάται, μιας και είναι δουλειά του Θεού να τιμωρεί τους ομοφυλόφιλους.

Σε περίπτωση πάντως που αληθεύουν οι μαρτυρίες που υποδεικνύουν καταπιεσμένη ομοφυλοφιλία του Ομάρ, πολλά πράγματα κολλάνε μεταξύ τους αν αναλογιστεί κανείς το οικογενειακό του περιβάλλον.

american-beauty-chris-cooper

Best of internet