Quantcast
THE STREAM

Ο εκδότης Π. Μαυρίκος ενδέχεται να είναι ο νεκρός που ανασύρθηκε από καμμένη Cayenne στην Αττ. Οδό

O εκδότης ενεπλάκη στην υπόθεση εκβιασμού των ΔΕΚΟ. Αναμένονται εξελίξεις.


THE NEWSROOM · 9 Ιουνίου 2016

Το ενδεχόμενο ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολις» Παναγιώτης Μαυρίκος  να είναι ο απανθρακωμένος οδηγός μέσα σε μια Porsche Cayenne , η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό, εξετάζουν οι Aρχές.

 

kayen

 

To δυστύχημα έγινε στο ύψος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και θεωρείται εξαιρετικά μυστηριώδες, καθώς η πινακίδα του αυτοκινήτου αντιστοιχεί στη σύζυγο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, ενώ στο σημείο του δυστυχήματος βρίσκεται αυτήν τη στιγμή κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών.

Όταν το αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά, ο οδηγός στην προσπάθεια να το σταματήσει εγκαίρως το έστριψε τέρμα αριστερά, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να εγκαταλείψει το όχημα, αφού σφήνωσε άθελά του την πόρτα του οδηγού στο προστατευτικό τοιχίο.

Στο σημείο έχει κληθεί και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) για να διαπιστώσουν εάν η ανάφλεξη οφείλεται σε εμπρηστικό μηχανισμό και εάν είναι εγκληματική ενέργεια ή όχι.

Σύμφωνα με το thetoc.gr η αστυνομία επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του οχήματος, η οποία είπε ότι το αυτοκίνητο το είχε πάρει ο εκδότης, ενώ σύμφωνα με το CNN, oι Αρχές δεν είναι ακόμη σε θέση να ταυτοποιήσουν και να ανακοινώσουν επίσημα ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Η σορός του ανθρώπου που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Κηφισιάς έχει κληθεί η σύζυγος του Μαυρίκου για αναγνώριση.

kayen2

 

Aκόμη δεν είναι γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ ο άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος. Η αστυνομία θεωρεί ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε εμπλακεί πρόσφατα σε υπόθεση εκβιασμού εις βάρος ΔΕΚΟ και το ατύχημα προκύπτει σε μια πολύ ύποπτη συγκυρία.

 

 

Πηγη: CNN Greece

 

Best of internet