Quantcast
THE STREAM

Άγγλος βγάζει διαβατήριο για να ανακαλύψει πως η σφραγίδα του κάνει μουστάκι Χίτλερ (PHOTO)

Καθώς ετοιμαζόταν για διακοπές στη Ρόδο


LUBEN CREW · 2 Ιουνίου 2016

 

Ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενε να δει ο 50χρονος Stuart Boyd από το Μάντσεστερ μάλλον, όταν πήγε να πάρει το καινούριο του διαβατήριο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, όπως είπε, ήταν “Ω θεέ μου, πρέπει να το κρατήσω για 10 χρόνια αυτό το πράγμα και δε μπορούν να το κάνουν σωστά. Δεν είχα ιδέα τι έπρεπε να κάνω για να αλλάξει, οπότε ανέβασα μια φωτογραφία του στο facebook”.  Να λοιπόν τι είχε συμβεί:

Stuart Boyd is furious after a passport blunder left him looking like Hitler in his new passport.01/06/2016n nnnnnn

[breka height=50]

O πρώην νοσοκόμος κ. Boyd είχε κάνει αίτηση για διαβατήριο στις 22 Μαΐου αφού είχε ήδη κλείσει διακοπές με τους φίλους του στη δικιά μας Ρόδο. Το διαβατήριο του έφτασε μια βδομάδα μετά, αλλά ο πρώην νοσοκόμος ανακάλυψε έκπληκτος πως ο τρόπος που είχαν χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία του τον έκανε να μοιάζει σα να έχει αφήσει το γνωστό μουστάκι του Χίτλερ που θέλει να αφήσει ο κάθε χρυσαυγίτης.

 

Stuart Boyd is furious after a passport blunder left him looking like Hitler in his new passport.01/06/2016n nnnnnn

Η αδερφή του πάντως, η Angie Boyd είχε σαν πρώτη αντίδραση να αρχίσει να γελάει καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, το βρήκε ξεκαρδιστικό, ενώ οι φίλοι του στο fb έχουν ήδη σχολιάσει πως το ζήτημα είναι heil-arious ενώ το ίδιο το διαβατήριο το βρήκαν al-reich (. . .). Ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της Μ.Βρετανίας πάντως δήλωσε πως η υπόθεση θα ερευνηθεί περαιτέρω.

(Πηγή)

 

 

Best of internet