Quantcast
THE STREAM

Έκπληξη! 5χρονο αγοράκι στη Βρετανία άνοιξε ένα αυγό Κίντερ που είχε μέσα Μεθαμφεταμίνη

Αυτές είναι εκπλήξεις


President Creed · 1 Ιουνίου 2016

 

Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον ενθουσιασμό και τη χαρά ενός παιδιού όταν παίρνει σκληρά ναρκωτικά όταν πάει να ανοίξει το αυγό κίντερ έκπληξη, ή το παγωτο καραμπόλα, ή όλα αυτά τα προϊόντα που έχουν δώρο μικρά παιχνιδάκια που δεν έχουν καμία απολύτως χρησιμότητα.

Με την ίδια ανυπομονησία προφανώς πήγε να ανοίξει το κίντερ έπληξη και ένα παιδάκι στο Μπέλφαστ της Μεγάλης Βρετανίας, για να βρεί μέσα άσπρη σκόνη και να μην ξέρει τι ακριβώς να κάνει με αυτήν.

Το παιδάκι με τον αδερφό του έκαναν βόλτα στη γειτονιά τους όταν εντόπισαν μια πλαστική κάψουλα από αυτές που έχουν μέσα τα άχρηστα δωράκια των σοκολατένιων αυγών και το μάζεψαν για να δουν ποιά ήταν η έκπληξη τέλος πάντων.

Όταν άνοιξαν την κάψουλα και είδαν μέσα τη σκόνη, το πήγαν στον πατέρα τους, μάλλον για να τους εξηγήσει πως παίζει κανείς με αυτό το παιχνιδάκι. Ο πατέρας όταν είδε ότι η έκπληξη τελικά ήταν κάποιου είδους ναρκωτικό, παρέδωσε την κάψουλα στην αστυνομία όπου και διαπιστώθηκε ότι η σκόνη τελικά ήταν Μεθαμφεταμίνη.

 

 

Meth

 

Ο τοπικός Σύμβουλος Άλαν Ρόμπισον δήλωσε ότι “Την Κυριακή το βράδυ επικοινώνησε μαζί μου ένας κύριος του οποίου ο ανηψιός βρήκε ένα αυγό Κίντερ κρυμμένο σε θάμνους στην οδό Edenmore στην περιοχή Limavady. Ευτυχώς τα παιδιά δεν κατάπιαν το περιεχόμενο της έκπληξης.”
 

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, η Κίντερ ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι η έκπληξη θα είναι ευχάριστη, αγαπητοί φίλοι.
12507660_10153878713124855_5350376433636931736_n

Best of internet