Quantcast
THE STREAM

Αφηρημένος παππούς στην Αμερική μάζεψε απ’ το σχολείο το λάθος παιδάκι

Εντάξει όμως το επέστρεψε και είπε σόρι


President Creed · 1 Ιουνίου 2016

 

Ένα μικρό μπερδεματάκι έκανε ένας παππούς από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, ο οποίος πήγε να μαζέψει το εγγονάκι του από το Δημοτικό και λίγο η κακιά στιγμή, λίγο η βιασύνη, τελικά πήρε ένα άσχετο παιδάκι σπίτι. Βέβαια ο παππούς μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί επέστρεψε το παιδάκι πίσω στο σχολείο και δεν το κράτησε σπίτι του και ζήτησε και συγνώμη για το όλο περιστατικό.

 

10683293_G

 

Ο Joseph Fuller είπε ότι έφτασε στο Δημοτικό Σχολείο “Edisto” την στιγμή που μια τάξη έβγαινε από το γυμναστήριο του σχολείου. Τότε είδε ένα από τα παιδάκια που ψιλοέμιαζε στον εγγονό του, το πλησίασε, το αγκάλιασε και το πήγε στο αμάξι του. Στο αμάξι περίμενε και η γυναίκα του Fuller η οποία είδε τον Παππού με το παιδάκι να πλησιάζουν και όλα της φάνηκαν κομπλέ και εντελώς φυσιολογικά. Η γιαγιά έδωσε στο άκυρο παιδάκι ένα γεύμα happy meal και μετά γύρισαν σπίτι.

Εκεί, σωστά μαντέψατε, η γιαγιά συνειδητοποίησε ότι αυτό το παιδάκι που πήραν από το σχολείο δεν είναι το εγγόνι τους. Μάλιστα το κατάλαβαν επειδή όπως το κοιτούσαν παρατήρησαν ότι από το παιδάκι έλειπε ένα δόντι. Όπως δήλωσε η γιαγιά:

Έλειπε ένα από τα μπροστινά δόντια στο παιδάκι και ξέρω πολύ καλά ότι του δικού μου εγγονού δεν του λείπει κανένα δόντι.

 

Ο πατέρας του παιδιού που κατέληξε στο σπίτι του Fuller δεν χάρηκε ιδιαίτερα με το περιστατικό και δήλωσε ότι πρόκειται για τρομερή αμέλεια από την πλευρά του σχολείου.

Best of internet