Quantcast
THE STREAM

Οι προσευχές των ΑΝΕΛ εισακούστηκαν: σώος βρέθηκε ο Άλαν Πουλίδο σήμερα το πρωί στο Μεξικό (PHOTO)

Τέλος στο θρίλερ απαγωγής του 25χρονου επιθετικού του Ολυμπιακού


LUBEN CREW · 30 Μαΐου 2016

 

Οι στιγμές αγωνίας που πέρασε η οικογένεια Πουλίδο στο Μεξικό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ, επιτέλους έλαβαν τέλος, μιας και σήμερα το πρωί βρέθηκε σώος μια μέρα μετά την απαγωγή του ο 25χρονος επιθετικός του Ολυμπικού Άλαν Πουλίδο.

free

Ο Άλαν Πουλίδο με τον κυβερνήτη της Ταμαουλίπα, Εγκίντιο Τόρε, μόλις απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του.

Καταλυτικό ρόλο στην αίσια (αλλά και πολύ σύντομη) απεμπλοκή του Πουλίδο από την όλη υπόθεση προφανώς ήταν η προσευχυτήρια επιστολή του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου:

 

“Στιγμές αγωνίας για την ερυθρόλευκη ΠΑΕ , καθώς οι αστυνομικές αρχές και ο μεξικάνικος τύπος επιβεβαιώνουν πως ο επιθετικός Άλαν Πουλίδο αγνοείται και πως έπεσε θύμα απαγωγής στη γενέτειρά του, Σιουδάδ Βικτόρια. Είναι δεδομένο πως τόσο οι αρχές όσο και ο Ολυμπιακός δε θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα και θα προβούν σε εξονυχιστικές έρευνες για την εντόπισή του και τη διαλεύκανση της υπόθεσης με εξακριβωμένα στοιχεία.

Η σκέψη μου και όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι με την οικογένεια του παίκτη. Είμαστε στο πλευρό τους και προσευχόμαστε για τη θετική έκβαση του συμβάντος το συντομότερο δυνατόν και τη γρήγορη επιστροφή του Άλαν Πουλίδο στον Πειραιά.

Δημήτριος Κ. Καμμένος

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ”

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την οικογένεια του Πουλίδο και την Αστυνομία της Ταμαουλίπα για την έξτρα ισχυρή και αποτελεσματική προσευχή του Δημήτρη του Καμμένου και των ΑΝΕΛ.

DIMITRIS-KAMMENOS-640x538

Best of internet