Quantcast
THE STREAM

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλει να πληρώσει στην εφορία σχεδόν όσα του αναλογούν άλλα όχι και όλα

– κ. Χατζηγιαννη έχετε 5.3 μυρια στο λογαριασμο σας – κ. Δικαστά δουλεύω απ’ τα 18


Τσαγκ · 26 Μαΐου 2016

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την περίοδο 2010-2011 φέρεται να μετέφερε με εμβάσματα στην Κύπρο το πόσο των 5.2 εκατομμυρίων ευρώ και εχθές παρουσιάστηκε στο Διοικητικό Εφετείο όπου συζητήθηκε η υπόθεση του πρόστιμου που του έχει επιβληθεί.

efeteio

O M. Xατζηγιάννης έξω από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών / enikos.gr

Παρότι δεν προβλέπεται από την διαδικασία να μιλήσει ο κατηγορούμενος κατά την συζήτηση του δικαστηρίου στο διοικητικό εφετείο στο οποίο βρίσκεται η υπόθεση, ο καλλιτέχνης είπε:

Μόνη μου ελπίδα είναι η απόφασή σας. Έχω πληγεί ανεπανόρθωτα με διάφορους τρόπους από αυτήν την υπόθεση. Θέλω μόνο να σας πω ότι σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν

Όπως διαβάζουμε εδώ, η πληρεξούσιος δικηγόρος του Ευαγγελία Μάντζιου (δεν ξέρουμε αν έχει κάποια συγγένεια με το φορ του Λεβαδειακού)  δήλωσε ότι

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει εικοσαετή καλλιτεχνική θητεία, εργάζεται από 18 ετών και το διάστημα από το 2000 έως το 2010 έχει καταβάλει φόρους που υπερβαίνουν τα 3,5 εκ. ευρώ” και ότι  “Ο τραγουδιστής μετέφερε σε δύο λογαριασμούς του το ποσό των 5,3 εκ. ευρώ, τα οποία ήταν φορολογημένα και νόμιμα καθώς και ότι από τον καλλιτέχνη ζουν περισσότερες από 100 οικογένειες.

Το πρόστιμο που έχει επιβλήθηκε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, και έχει υπαχθεί στην ρύθμιση των 100 δόσεων.

Ελπίζουμε από καρδίας να βρεθεί μια λύση και να κόψουν κάτι από το πρόστιμο, γιατί πρόκειται για έναν τραγουδιστή που συντηρεί 100 (εκατό) οικογένειες και δουλεύει από τα 18 (δεκαοχτώ) του χρόνια, κρίμα είναι.

Best of internet