Quantcast
THE STREAM

Η τούρτα γενεθλίων του Αντώνη Σαμαρά είναι ό,τι πιο Σαμαράς έχουμε δει ποτέ (PHOTO)

Η τελετή δεν έγινε στο Ζάππειο


President Creed · 24 Μαΐου 2016

Τα γενέθλια του γιόρτασε ο Αντώνης ο Σαμαράς, ο πρώην πρωθυπουργός του τόπου.

Συγκεκριμένα, πολλοί εργαζόμενοι του Μουσείου Ακρόπολης φίλοι του και συνεργάτες του ετοίμασαν πάρτι και τούρτα έκπληξη. Σε ένα μαγαζί στην οδό Βουκουρεστίου, μαζεύτηκε αυτό το παρεάκι που είναι καλύτερο απ’ το δικό σου και ξαφνικά θυμηθήκαμε τις ένδοξες στιγμές που ο Σαμαράς είχε καταλάβει το Μέγαρο Μαξίμου.

samaras2

Μάλιστα οι φίλοι Αντώνη Σαμαρά είχαν κάνει ειδική παραγγελιά ώστε ο μεσσήνιος πολιτικός να σβήσει τα κεράκια του σε μια τούρτα η οποία λίγο πολύ θα λέει “I TOLD YOU SO”:

samaras1

Το χασταγκ στην τούρτα προφανώς είναι μια έμπνευση του έμπιστου συνεργάτη του Αντώνη της καρδιάς μας, Γιώργου Μουρούτη και μάλλον αναφέρεται με νοσταλγία στην περίοδο που ο Σαμαράς κυβερνούσε τον τόπο και κλαίγαμε, όπως άλλωστε συνεχίζουμε και κλαίμε και στα γενέθλια των τωρινών κυβερνώντων.

Bonus το ερωτηματικό στα κεράκια για να διασκεδάσουμε τα 65 χρόνια που κλείνει ο πρώην επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας.

 

samaras3

Και κονκάρδα Birthday Boy.

samaras4

samaras5

Οι φήμες που θέλουν το Μουσείο Ακρόπολης να είχε εχθές ελεύθερη είσοδο και πάρτι στο roof garden παραμένουν ακόμη ανεπιβεβαίωτες.

Πάντως διέρευσαν στον Τύπο φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις της Διαστημικής Καλαμάτας και τις επετειακές εκδηλώσεις για τα γενέθλια του μεσσήνιου πολιτικού.

507876603_9912343_custom-b3088f2746fe7c1c04f1c1327299296217ecbbd9-s900-c85

Best of internet