Quantcast
THE STREAM

Μαντέψτε ποια είναι η τελευταία εξέλιξη για άλλο έναν εμπλεκόμενο της υπόθεσης του Noor1

Άλλος ένας δανεικός με οψιόν αγοράς στον άλλο κόσμο


THE NEWSROOM · 21 Μαΐου 2016

Ένας ακόμα φόνος που φέρεται να σχετίζεται με την περιβόητη υπόθεση του δεξαμενόπλοιου Noor1 φέρεται να έχει έρθει στην επιφάνεια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος, εξετάζεται αν σχετίζεται ένας φόνος στο Ντουμπάι με την υπόθεση της μεταφοράς ηρωίνης με το πασίγνωστο, πλέον, πλοίο από το Ντουμπάι στην Ελευσίνα. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 4 Μαΐου κοντά στο κτήριο Αλ Φαϊρόζ της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με θύμα έναν 50χρονο Ιρανό με τουρκικό διαβατήριο, όπως πολλοί οργανωτές μεταφοράς ηρωίνης.

Jebel_Ali_Port_1_Imresolt

Το λιμάνι του Ντουμπάι

Το θύμα δέχθηκε επίθεση από δυο άνδρες μέσα στο σταθμευμένο του όχημα και πυροβολήθηκε εφτά φορές, πέντε στο κεφάλι και δυο στον κορμό. Οι αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων οι δράστες φέρονται να είναι ασιατικής καταγωγής και να διέφυγαν στον Καναδά μετά την εκτέλεση του θύματός τους. Μάλιστα, εικάζεται ότι ο εγκέφαλος της υπόθεσης βρίσκεται εκτός ΗΑΕ, με την Ελλάδα να πληρώνει 1,15 σε απόδοση, μιας και ο 50χρονος Ιρανός ενδεχομένως ταυτίζεται με το άτομο που βοήθησε στη φόρτωση ναρκωτικών καταμεσής του Περσικού Κόλπου. Εικάζεται, επίσης, ότι το θύμα υπήρξε πληροφοριοδότης των εδώ διωκτικών αρχών και, γι’ αυτό, μάλλον, είχε την τύχη αυτή.

noor_1_0

Το θύμα φερόταν να είχε δολοφονηθεί πριν 1,5 χρόνο στην Κωνσταντινούπολη, αλλά, τελικά, πήρε “την άγουσα για τα αποδυτήρια” με μια μικρή καθυστέρηση, όπως και άλλα 7 άτομα, σε Ολλανδία, Τουρκία και Ελλάδα και μόλις ένα μήνα και πέντε μέρες μετά τον τελευταίο θάνατο που σχετιζόταν με την υπόθεση Noor1. Ποντάρετε από ποια χώρα θα μας έρθει το επόμενο αντίστοιχο μαντάτο.

(πηγή)

Best of internet