Quantcast
THE STREAM

Πιλότοι αμερικανικού Boeing παίρνουν υπνάκο στο πιλοτήριο και ξυπνούν από ελληνικά F-16 (VIDEO)

Εξοργισμένος ο Πάνος Καμμένος, ζητάει αποζημίωση για τα καύσιμα των ελληνικών μαχητικών


Bobol Gordello · 21 Μαΐου 2016

Λίγες μέρες μετά τη συντριβή του αεροσκάφους της Egyptair που εκτελούσε την πτήση Παρίσι-Κάιρο νότια της Καρπάθου, ένα ακόμα περιστατικό στον εναέριο χώρο της Ελλάδας αποδεικνύει πως το Αιγαίο και τα πέριξ αυτού εξελίσσονται σε Τρίγωνο Βερμούδων των Βαλκανίων. Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Alpha και του δαιμόνιου Δήμου Βερύκιου, πιλότοι αμερικανικού επιβατικού αεροπλάνου που εκτελούσε πτήση από Γαλλία προς Κουβέιτ σταμάτησαν να επικοινωνούν με τον έξω κόσμο λίγο μετά το πέρασμά τους από την Κροατία στον Αλβανικό εναέριο χώρο.

Καταγραφή

Το σημείο στο οποίο χάνεται η επαφή με τους πιλότους

Με την είσοδο του αεροπλάνου στον ελληνικό εναέριο χώρο και αφού τα Ιταλικά ραντάρ αποτυγχάνουν να επικοινωνήσουν με το αμερικάνικο Boeing, αναλαμβάνει δράση η Υπηρεσία Πολεμικής Αεροπορίας, σε συνεννόηση με ευρωπαϊκά κέντρα ελέγχου και με τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων να ελέγχουν τη φάση από τις Βρυξέλλες. Έτσι, δυο ελληνικά F-16 σηκώνονται και προσεγγίζουν το αμερικάνικο αεροσκάφος πάνω από τη Σαντορίνη.

triler708

Οι πιλότοι των ελληνικών μαχητικών ελέγχουν από τις θέσεις τους το πιλοτήριο και βλέπουν τους πιλότους “αραχτούς και light”, όπως αναφέρει ο Δήμος Βερύκιος, να βρίσκονται σε θέση πιθανού ύπνου. Οι επιβάτες θορυβούνται από την παρουσία των F-16 και, με την ασύμμετρη απειλή της κατάρριψης από τον Πάνο Καμμένο κάνουν ντου στο πιλοτήριο και ξυπνούν τους κοιμήσηδες πιλότους, λήγοντας ειρηνικά τη φάση.

Η οποία φάση, βέβαια, δεν έχει λήξει ακόμα για το γιωτά υπουργό μας Πάνο Καμμένο, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, να αποστέλλει οργισμένο γράμμα (τύπου εξάψαλμο από Harry Potter) στην εταιρεία του αεροσκάφους ζητώντας αποζημίωση για τα καύσιμα που έκαψαν τα ελληνικά F-16.

Αυτά είναι καλό να μη γίνονται.

Καταγραφή

Best of internet