Quantcast
THE STREAM

Screenshot με τσοντοtabs ανοιχτά ανέβασε στο Facebook ένας υποφήφιος Αμερικάνος πολιτικός (PHOTO)

Η πραγματική ντροπή είναι που χρησιμοποιεί το Yahoo


President Creed · 18 Μαΐου 2016

Όταν βγάζετε κάποιο σκρηνΣΑΤ σε κινητό ή σε υπολογιστή, φοντίζετε πρώτα απ’ όλα να μη φαίνεται στη φόρα το inbox σας, αγαπητοί φίλοι.

Ο άλλος κανόνας που είναι εξ’ ίσου σημαντικός, είναι να κλείνετε όλες τις καρτέλες ή/και το ιστορικό χρήσης για να μη φαίνεται ότι βγάλατε το screenshot φρεσκοαυνανισμένοι.

1a343143573a3cda3e585f4add826359

Αυτό τον σημαντικό κανόνα δεν τον είχε στο νου του ο Mike Webb, υποψήφιος για το Κονγκρέσσο των ΗΠΑ, ο οποίος στη μέχρι πρότινος ταπεινή σελίδα του στο Facebook θέλησε να ανεβάσει ένα screenshot στο οποίο πολύ απλά είχε ξεχάσει να κλείσει δύο καρτέλες με τσόντες:

MikeWebb_Pornotabs

Layla riviera tight boo(ty) / Ivone Sexy Amateur, αγαπητοί φίλοι και φυσικά αυτά καλό είναι να μη γίνονται θα έλεγε κανείς, εάν δεν ήξερε ότι από τη στιγμή που ο Webb έκανε την πατάτα να ανεβάσει το screenshot με το τσοντο-ιστορικό, η σελίδα του ανέβηκε σε likes κατα 25%. Ο ίδιος ο Webb στη συνέχεια δημοσίευσε ένα εντελώς ακατάλυπτο post λέγοντας λίγο πολύ “ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση, πάρτε εδώ μερικά λόγια του Θεού- α, btw η σελίδα μου πήρε τα πάνω της μετά τη μαλακία μου”:

Η πραγματική ντροπή του σκρηνσοτ, πάντως, είναι μια:

yahuuu

Best of internet