Quantcast
THE STREAM

Συναυλία παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ πάει άκλαυτη όταν οι καλλιτέχνες κατάλαβαν ποιος τους κάλεσε

Ό,τι πρέπει λίγες μέρες πριν τις φοιτητικές εκλογές


Bobol Gordello · 14 Μαΐου 2016

Οι φοιτητικές εκλογές έρχονται μες στη βδομάδα και οι προετοιμασίες για τη μάχη βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Έτσι, και η νέα παράταξη-“δίκτυο σχημάτων” που πρόσκειται πολιτικά στο ΣΥΡΙΖΑ το νεότερο το μνημονιακό, ονόματι Bloco, προσπαθεί με διήμερα εκδηλώσεων και φεστιβαλικών events προσπαθεί να πείσει τη σπουδάζουσα νεολαία γιατί, στην ουσία, αυτό που θα λύσει τα προβλήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι ένα γερό, δυνατό Eurogroup, ευελπιστώντας να καλύψει το πολιτικό κενό της ανύπαρκτης ΠΑΣΠ και να εκμεταλλευτεί τους κραδασμούς στη ΔΑΠ μετά τη φοβερή επιτυχία του έσχατου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ.

13173089_737556209680877_764452017376122149_o

Bloco: ο Κιμ-Γιονγκ-Ουν της φοιτητιώσας νεολαίας #not

Στην Ξάνθη, λοιπόν, έπαιζε-παίζει αυτό το π/σ/κ φεστιβάλ σχήματος της Συριζοπαράταξης, ονόματι “Πρώτη Ύλη”, με φανφαροεκδηλώσεις και συναυλία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες (γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο οι συμφωνίες με την Τουρκία), στην οποία ήταν καλεσμένοι διάφοροι χιπχοπάδες (Λεξ, Τζαμάλ, Μικρός Κλέφτης κλπ). Οι οποίοι, όταν συνειδητοποίησαν σε ποιων το φεστιβάλ θα τραγούδαγαν, ακύρωσαν σε χρόνο dt.

Έτσι, το φεστιβάλ κατέληξε διήμερο εκδηλώσεων-συζητήσεων, στέλνοντας ταμείο τους χιλιάδες εκατοντάδες φαν της νέας κυβερνητικής παράταξης. Όπως, άλλωστε, φαίνεται και στο εν λόγω event στο fb (εδώ ένα print screen από την αρχική αφίσα, πριν το ταμείο):

προκατ

Πάντως, για το μουσικό κομμάτι του πράγματος, υπήρχε εναλλακτική, παίδες:

iasonas-sxinas-2-e1453138949672

Best of internet