Quantcast
THE STREAM

ΣΟΚ: Γλάρος επιτέθηκε σε αθώο περαστικό στην Καβάλα και του άρπαξε την τυρόπιτα από τα χέρια

Περιμένουμε με αγωνία τη στιγμή που τα ιπτάμενα παράσιτα θα αρχίσουν να κλέβουν και Μίλκο


LUBEN CREW · 11 Μαΐου 2016

Άγρια επίθεση δέχτηκε περαστικός από δείγμα των γνωστών ψαροφάγων πτηνών με ροπή στις πράξεις βίας τη Δευτέρα το πρωί στην Καβάλα. Τα τρομερά νέα αυτά μας μετέφερε η τοπική εφημερίδα “Πρωινή” της Καβάλας:

Τη Δευτέρα το πρωί συμπολίτης αγόρασε τυρόπιτα από κατάστημα στο κέντρο της πόλης. Ξαφνικά του επιτέθηκε γλάρος που με το ράμφος του άρπαξε την τυρόπιτα! Ο συμπολίτης σάστισε, κόντεψε να πέσει στο έδαφος. Οι περαστικοί του εξήγησαν τι είχε συμβεί, το προσωπικό του καταστήματος του έδωσε την ευκαιρία να αναπαυτεί μέχρι να συνέλθει από το σοκ.

seagull5

Εκεί έμαθε ότι αυτά τα περιστατικά είναι συνηθισμένα μιας κι οι γλάροι της γειτονιάς είναι ιδιαίτερα επιθετικοί στο θέμα του φαγητού τους. Ταυτόχρονα και έξυπνοι. Όλα αυτά έγιναν σε κεντρικό σημείο που δεν είναι μακριά από το κεντρικό λιμάνι.

Ως πότε μας ληστεύουν οι γλάροι αγαπητοί φίλοι μέρα μεσημέρι και δε θα κουνιέται φύλλο; Aλλά στο κωλοκράτος που ζούμε, πρέπει να είμαστε κι ευχαριστημένοι που δεν έχουν μπει στα σπίτια μας. Μας μεταφέρει κι άλλες ανησυχητικές πληροφορίες η τοπική εφημερίδα:

Αυτή τη περίοδο οι γλάροι δημιουργούν κι άλλα (πιο συνηθισμένα) προβλήματα, ειδικά στις ταράτσες πολυκατοικιών όπου φτιάχνουν τις φωλιές τους. Σε αυτούς τους χώρους είναι αδύνατο να εργαστεί ή να κινηθεί άνθρωπος αφού οι γλάροι οτιδήποτε κινείται πλησίον της φωλιάς τους το θεωρούν επικίνδυνο και πετούν απειλητικά γύρω και κοντά του.

 Αφού κανένας δεν τολμά, εμείς ως Luben παίρνει την πρωτοβουλία για την άμεση συγκρότηση Αντιγλαρικού Μετώπου. Θα νικήσουμε.

Best of internet