Quantcast
THE STREAM

Σουηδία: Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ κάτω των 20 και οι νέοι μεθάνε πίνοντας αντισηπτικό τζελ

Αυτή την Ευρώπη θέλουμε;


President Creed · 14 Απριλίου 2016

 

Μάλλον οι νέοι της Σουηδίας θα βρουν ένα σωρό τρόπους για να ξυδιάσουν χωρίς να παραγγείλουν ποτό. Οι κάβες στη Σουηδία αποτελούν κρατικό μονοπώλειο και μοναδική αλυσίδα λιανικής πώλησης ποτών με περιεκτικότητα σε αλκοόλ άνω του 3,5% ονομάζεται Systembolaget και δεν πουλάει αλκοολούχα ποτά σε νέους κάτω των 20 ετών.

Μετά το παγκόσμιο trend με τα ταμπον εμποτισμένα με βότκα (το οποίο αποδείχθηκε εξαιρετικά επικίνδυνο), τώρα η Σουηδία έρχεται αντιμέτωποι με το επόμενο κόλπο που σκέφτηκαν οι κερατάδες οι νεολαίοι.

375cfc1979b973dcdf459e25ade89001be15c06a6fb8cc236ff215cda345bdfc

 

Όπως δήλωσε ο Stefan Sund, εκπρόσωπος της Αστυνομίας της πόλης Karlskoga:

Νεαροί κατέφθαναν στα επείγοντα με δηλητηρίαση από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και υποστήριζαν ότι είχαν πιεί αντισηπτικό τζελ

 

Προφανώς λόγω της απαγόρευσης πώλησης και κατανάλωσης αλκοόλ σε νέους κάτω των 20 ετών, οι νέοι της Σουηδίας έχουν αρχίσει και βγαίνουν έξω για ένα χαλαρό αντισηπτικό τζελ στα όρθια και ό,τι ήθελε προκύψει.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το πρόβλημα άρχισε να παρατηρείται εντονότερα μετά την παραμονή της πρωτοχρονίας του 2016. Μετά από αυτά τα περιστατικά, η αστυνομία της Σουηδίας ζήτησε από τα καταστήματα και τα φαρμακεία να μην προμηθεύουν ελεύθερα τα αντισηπτικά τζελ στα ράφια τους, αλλά να τα βάλουν πίσω από το ταμείο.

 

 

Μετά από αυτή την απαγόρευση μάλλον τα παιδάκια στη Σουηδία θα αρχίσουν να σνιφάρουν κόλλα.

Best of internet