Quantcast
THE STREAM

Ψαράκι τσίμπησαν Ψινάκης-Κουρουμπλής συζητώντας για αμφικτυονίες(;) στο Μαραθώνα (PHOTO)

Απογειωμένη η φάση στα παλιά λημέρια του Μιλτιάδη


Bobol Gordello · 10 Απριλίου 2016

Σήμερα στο Μαραθώνα, καντόνι του Ηλία Ψινάκη του Α’, ο εκκεντρικός τοποτηρητής του ιστορικού αυτού μέρους είχε παρέθεσε γεύμα στον εξίσου ιστορικό αγωνιστή της υπόθεσης του σοσιαλισμού και υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή. Η συζητησούλα που έπαιξε μεταξύ των δυο ανδρών κινήθηκε γύρω από την “Αμφυκτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων της Μακεδονίας και Θράκης στις 20 Μαΐου στην Θεσσαλονική”, απογειώνοντας ακόμα περισσότερο το ξεχωριστό αυτό γεγονός.

Καταγραφή

Οι δυο πολιτικοί άντρες διασκέδασαν την πείνα τους με εκλεκτό ψαράκι, ενώ έσβησαν τη δίψα τους με εκλεκτή εξαρχειώτικη Βεργίνα, κόντρα στην παράδοση που θέλει το ψάρι να συνοδεύεται από Στρασβουργιανή Fischer. Το χιούμορ και το μπρίο δεν έλειψαν από την ομήγυρη, όπως άλλωστε μας ενημέρωσε και με το ποστ του στο Instagram ο landlord του Μαραθώνα:

Ήρθε ο Υπουργός Εσωτερικών Κος Κουρουμπλής με τους συνεργάτες του στον Μαραθώνα να τσιμπήσουμε και να οργανώσουμε την Αμφυκτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων της Μακεδονίας και Θράκης στις 20 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη . Του είπα την σκέψη μου να παω με αερόστατο απο τον Τύμβο στον Λευκό Πύργο με οτι αυτό συμβολίζει…και αντί να φάω μπούφλα την γούσταρε την ιδέα και μου είπε “Να πας να πας Ηλία μου αλλά εγώ θα έρθω με το αεροπλάνο…”

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις

Κι άμα δεν ξέρετε τι παέι να πει “Αμφικτυονία” να ανοίξτε και κάναν Πάπυρο Larousse Britannica. Άντε γιατί πολύ ντεκαντάνς έπεσε με τόση αμορφωσιά.

Best of internet