Quantcast
THE STREAM

Βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Μιχαλολιάκος στο λιμάνι του Πειραιά αντί στο σπίτι του σε περιορισμό;

Τo ίδιο ισχύει και για τα άλλα στελέχη της οργάνωσης, Γιάννη Λαγό και Ηλία Κασιδιάρη


THE NEWSROOM · 8 Απριλίου 2016

Συγκέντρωση ενάντια στην παρουσία των προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά διοργανώνει σήμερα στις 6 το απόγευμα η Χρυσή Αυγή έξω από τα γραφεία της κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα του Πειραιά και το Δημοτικό Θέατρο. Η συγκέντρωση γίνεται “ενάντια στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδας” και στο “μυστικό σχέδιο για να γίνουν οι Έλληνες μειοψηφία στην πατρίδα τους“.

poreia-antifasistwn-vs-sugkentrwsis-xrusis-augis.w_l

Μία ώρα νωρίτερα αντιφασιστικές οργανώσεις διοργανώνουν αντισυγκέντρωση στην Πλατεία Κοραή και πορεία προς το Λιμάνι της πόλης. Οι χρυσαυγίτες είναι ήδη συγκεντρωμένοι μπροστά στα γραφεία τους:

Cfhn2rZW8AAUHQ4

Τα μέλη της Χ.Α. μαζί αστυνομικούς (φωτογραφία από Δρομογράφο)

Ωστόσο, απορίες εγείρουν μαρτυρίες στο twitter οι οποίες αναφέρουν ότι εθεάθησαν στον Πειραιά ο Νίκος Μιλαλολιάκος, ο Γιάννης Λαγός και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Θυμίζουμε ότι η αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου, του Λαγού και του Κασιδιάρη είχε γίνει με όρους που σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπαν την συμμετοχή τους σε εκδήλωση της Χ.Α.

Είναι σχεδόν αδύνατο η παρουσία τους εκεί πέρα να μην έχει καταγραφεί από τις αρχές και την κυβέρνηση. Περιμένουμε με ανυπομονησία μια επιβεβαίωση για το γνήσιο της είδησης. Αν ισχύει ας δοθεί μια πειστική εξήγηση για το πως ακριβώς το έσκασαν από το σπίτι τους οι υπόδικοι.

Best of internet