Quantcast
THE STREAM

Κεκτημένη ταχύτητα; Μέχρι και στο Πάντειο υπεγραψαν Μνημόνιο με την Κύπρο

Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό το πράγμα


President Creed · 5 Απριλίου 2016

 

Από σήμερα, άλλη μια βαριά υποχρέωση πέφτει στους ώμους του Αλέξη Τσίπρα, μιας και προστέθηκε άλλο ένα μνημόνιο στη λίστα των μνημονίων που καλείται να σκίσει.

Και η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν πλέον ψηθεί για τα καλά στην ονειρική εμπειρία των μημονιων και μάλλον απλά δε τα χορταίνουμε, οπότε ψάχνουμε αφορμές για να υπογράφουμε καινούρια μνημόνια με την οποιαδήποτε αφορμή.

Πιο συγκεκριμένα, οι επίπονες διαπραγματεύσεις μεταξύ Πάντειου Πανεπιστημίου και Υπουργείου Άμυνας της Κύπρου κατέληξαν στην υπογραφή ενός μνημονίου.

 

Όπως διαβάζουμε στο κυπριακό site sigmalive.com:

 

panteios_ypam

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, το Μνημόνιο υπογράφηκε από τον Υπουργό Άμυνας Χριστόφορο Φωκαΐδη και την Πρύτανη του Πανεπιστημίου καθηγήτρια κυρία Κριάρη.

Ειδικότερα, το Υπουργείο Άμυνας προσβλέπει στη συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενόψει της λειτουργίας της Ακαδημίας Άμυνας, Ασφάλειας και Διαχείρισης Κρίσεων. Η Ακαδημία, που θα συμμετέχει στο δίκτυο ακαδημιών του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Ασφάλειας και Άμυνας, θα προσφέρει τακτικά προγράμματα εκπαίδευσης όπως επίσης και εξειδικευμένα εντατικά προγράμματα κατάρτισης σε  τομείς, όπως είναι για παράδειγμα, η αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών και η  κυβερνοάμυνα.

 

 

 

Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από την Κύπρο και απ’ την Πάντειο

ilios

Best of internet