Quantcast
THE STREAM

BREAKING: Ένας 59χρονος κλέβει Αιγυπτιακό αεροπλάνο για τα μάτια Κύπριας πρώην

Άλλο ένα συγκινητικό Πάμε Πακέτο βγήκε στον αέρα


President Creed · 29 Μαρτίου 2016

 

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μια υπόθεση αεροπειρατείας σε αεροσκάφος της Egypt Air η οποία θα έκανε την Βίκη Χατζηβασιλείου του πάμε πάκετο να κλαίει που έχασε αυτό το ρομαντικό ριγιουνιον από την εκπομπή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 59χρονος ζωσμένος με εκρηκτικά και ανάγκασε τον πιλότο να προσγειωθεί στην Κύπρο επειδή, βασικά, θέλει να δει την πρώην του.

Η Egyptair σήμερα το πρωί ανακοίωσε την αεροπειρατεία από το twitter.

 

Στο Airbus 320 πτήση 181, με 81 επιβάτες από την Αλεξάνδρεια στο αεροδρομίου του Καΐρου υπάρχει υπόθεση αεροπειρατείας. Ο 59χρονος Seif El Din Mustafa, ανάγκασε τον πιλότο της πτήσης να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, προκειμένου να μιλήσει στην πρώην γυναίκα του με την οποία έχει τέσσερα παιδιά και στην οποία θέλει να επιδώσει μια επιστολή. Ο Seif άφησε τους επιβάτες να φύγουν και κράτησε όμηρους το πλήρωμα του αεροσκάφους και 4 ξένους επιβάτες.

Σύμφωνα με το Skynews ο ερωτευμένος είναι αυτός:

epivatis

 

Το αεροσκάφος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σταματημένο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και η γυναίκα του μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

 

Εντωμεταξύ, ο πρόεδρος της Κύπρου έκανε δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό.

kypron

 

 

 

Ίσως μια αεροπειρατεία να είναι καλύτερος τρόπος για να διεκδικήσεις την πρώην σου απ’ το να εξαπλώνεις στον κόσμο αυτά:

ga116271

 

Best of internet