Quantcast
THE STREAM

Πρόσφυγες από τη Συρία σώζουν νεοναζί πολιτικό από τροχαίο στη Γερμανία

Τον ίδιο τύπο που έλεγε ότι η ενσωμάτωση των προσφύγων είναι γενοκτονία


President Creed · 23 Μαρτίου 2016

 

Κενό μνήμης ισχυρίζεται ότι έχει στέλεχος του ναζιστικού κόμματος NPD μετά από τροχαίο ατύχημα. O 29χρονος Stefan Jagsch ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να θυμηθεί καθόλου ότι τον βοήθησαν να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητό του δύο Σύροι πρόσφυγες.

Ο Jagsch, όπως διαβάζουμε στον Independent, ο οποίος κάρφωσε το βανάκι του πάνω σε ένα δέντρο στην άκρη ενός δρόμου κοντά στην γερμανική πόλη Buedingen, τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση, αλλά δύο Σύροι πρόσφυγες οι οποίοι περνούσαν από το σημείο τον βοήθησαν να απεγκλωβιστεί από το όχημα, σύμφωνα με το τοπικό πυροσβεστικό τμήμα. Οι πρόσφυγες στη συνέχεια του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος του Büdingen δήλωσε ότι είχαν σταματήσει ήδη στο σημείο 2 βαν τα οποία μετέφεραν 16 πρόσφυγες, πριν καν φτάσουν οι πρώτες βοήθειες από τις Αρχές.

 

2,w=559,c=0.bild

2,w=650,c=0.bild

Στην Buendingen έχει δημιουργηθεί ένα από τα πολλά καταφύγια Σύρων, Αφγάνων και Ιρακινών προσφύγων που αιτούνται ασύλου, γεγονός το οποίο έχει πυροδοτήσει τις αντιδράσεις της ακροδεξιάς και κατ’ επέκταση και του κόμματος NPD στο οποίο ανήκει ο Jagsch.

O επικεφαλής του NPD της Έσσης Jean Christoph Fiedler αναγκάστηκε να σχολιάσει για την πράξη των δύο προσφύγων ότι πρόκειται “προφανώς για μια πολύ καλή ανθρώπινη πράξη” ενώ σημείωσε ότι ο Jagsch δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα από το περιστατικό.

Ωστόσο οι Σύροι πρόσφυγες ανέφεραν ότι ο Jagsch είχε τις αισθήσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια του απεγκλωβισμού του από το όχημα.

 

cheap quinceanera dresses

Ο Στεφαν Γιαγκς υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί καθόλου το περιστατικό

 

 

Best of internet