Quantcast
THE STREAM

Ήρθε η ώρα των ελλήνων οπαδών του Πούτιν: Ο Κυριάκος Βελόπουλος θα ιδρύσει φιλορωσικό κόμμα

Έρχεται η συνέχεια της προσπάθειας του Κολοκοτρώνη


Bobol Gordello · 17 Μαρτίου 2016

Δεν ξέρουμε πόσοι θυμάστε από την ιστορία στο σχολείοτην εποχή εκείνη που η πολιτική ζωή της χώρας ήταν τόσο απλή: την εποχή της Επανάστασης του ’21, που τα κόμματα ήταν μοιρασμένα σε φιλοαγγλικό, φιλογαλλικό και φιλορωσικό. Σε μια εποχή δύσκολη λοιπόν, που πολύς κόσμος έλκεται από την προοπτική του να βρεθεί στη στοργική αγκαλιά των ορθόδοξων ξανθών αδερφών μας από τη Ρωσία και στα στιβαρά μπράτσα του Βλαδίμηρου, ήρθε η στιγμή να γίνει η ευχή πραγματικότητα.

blantimir-poutin-i-mustiki-zwi-tou_12.w_hr

Ήγγικεν λοιπόν η ώρα να συνεχιστεί η προσπάθεια τότε των Ανδρέα Μεταξά και Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Ετοιμάζεται νέο φιλορωσικό κόμμα, το οποίο μάλιστα στήνει μια από τις πιο διασκεδαστικές φυσιογνωμίες της ΔΕΞΑΣ, ο πρώην βουλευτής του Καρατζαφέρη Κυριάκος Βελόπουλος, όπως διαβάζουμε σε αυτήν εδώ την έγκριτη πηγή:

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και δημοσιογράφος, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία φιλορωσικού κόμματος στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βελόπουλος τόνισε ότι “θα γίνει ένα νέο κόμμα στην Ελλάδα που δεν θα έχει σχέση με τα παλιά κόμματα τα οποία ανήκουν στη σφαίρα της Γερμανίας. Πρέπει να γίνει ένα νέο κόμμα το οποίο θα βλέπει προς την Βορειο – Ανατολική Ευρώπη, την Ορθοδοξία”.

EΠΙΤΕΛΟΥΣ

velopoulos-660_1_0

Τώρα μπορούμε να γίνουμε τσιράκια του Πούτιν όπως πάντα θέλαμε

Στην ερώτηση για τις σχέσεις του νέου αυτού κόμματος με την Ρωσία, ο κ. Βελόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

Πρώτα θα είναι ελληνικό και μετά φιλορωσικό. Ετοιμάζεται επίσης και ένα φιλορωσικό κανάλι στην Ελλάδα. Θα είναι ένα κανάλι που θα έχει καλές σχέσεις με την Ρωσία και το Αγιο Ορος. Στο κόμμα θα συμμετέχουν γιατροί, δικηγόροι κτλ.”. Οσον αφορά τη δική του συμμετοχή σε ένα τέτοιο εγχείρημα, ο κ. Βελόπουλος τόνισε πως δεν το σκέφτεται για τώρα, χωρίς ωστόσο να το αποκλείει για το μέλλον.

Τέλος, ο κ. Βελόπουλος τόνισε ότι στα τέλη Μαΐου ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν θα επισκεφθεί το Αγιο Ορος, προκειμένου να συμμετάσχει στη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Στη Μόσχα αδερφές μου, στη Μόσχα

Best of internet