Quantcast
THE STREAM

Ο Μπρους Γουίλις του Ποταμιού κυνήγησε ληστές που είχαν κλέψει τουρίστα έξω από τη Βουλή

Τα βάλαν με τον λάθος βουλευτή


THE NEWSROOM · 10 Φεβρουαρίου 2016

Resizer

Δυο ληστές που την έπεσαν σε έναν “άμυρο” τουρίστα έξω από την βουλή, είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω στον πιο σκληρό καργιόλη του Ποταμιού που δεν μασάει από απειλές όπως θυμόμαστε από το παρακάτω βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στην Πλατεία Συντάγματος, ακριβώς απέναντι από τη Βουλή όπου βρίσκεται αφετηρία λεωφορείων. Οι δράστες είχαν αρπάξει μια βαλίτσα από έναν τουρίστα ο οποίος είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο για το αεροδρόμιο. Βγαίνοντας από τη Βουλή, ο βουλευτής του Ποταμιού είδε τους δύο δράστες να βγαίνουν τρέχοντας από ένα λεωφορείο, ενώ ο τουρίστας -του οποίου την τσάντα είχαν αρπάξει- τους κυνηγούσε από πίσω.

12717281_1093097330711891_3645685369327633486_n

Όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ο κ. Αμυράς πλησίασε τους ληστές και τους απώθησε με αποτέλεσμα να «σώσει» τη βαλίτσα του τουρίστα. Εν συνεχεία, οι δύο δράστες έσπευσαν να διαφύγουν από την οδό Ερμού, ωστόσο ο κ. Αμυράς τους ακολούθησε και ειδοποίησε την αστυνομία δίνοντας τις περιγραφές τους. Λίγη ώρα αργότερα, οι αρχές συνέλαβαν τους δύο δράστες και ειδοποίησαν τον βουλευτή του Ποταμιού ο οποίος τους αναγνώρισε.

Να μπεις στην μπουζού, επειδή σε έπιασε αυτός ο τύπος

γιώργος-αμυράς-1

Best of internet