Quantcast
THE STREAM

4 μήνες αντέξαμε χωρίς το ξύλο από την ομάδα ΔΕΛΤΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ μας κάνει την χάρη και τους φέρνει πίσω

Η Δέλτα της γειτονιάς μας επιστρέφει δριμύτερη


THE NEWSROOM · 10 Φεβρουαρίου 2016

E51CBEAB181C9EE1C437C02E7B4E454F

Μία από τις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της αστυνομίας ήταν η κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, ωστόσο τώρα την επαναφέρουν άρον άρον, με άλλο όμως όνομα.

Περίπου τέσσερις μήνες μετά τη διάλυσή της, η ομάδα ΔΕΛΤΑ της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ξανά προ των πυλών. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ανασυγκρότησης της δίτροχης ομάδας αστυνομικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί θα επανέλθουν στη δίτροχη δράση στο πλευρό διμοιριών των ΜΑΤ που εκτελούν υπηρεσία στην περιοχή των Εξαρχείων, με στόχο τις προσαγωγές και συλλήψεις δραστών καταδρομικών επιθέσεων.(δεν έχουμε ιδέα τι σημαίνει αυτό)

Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης την ολοκλήρωση των ερευνών για τη δράση καταληψιών κτιρίων της περιοχής, τα οποία, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., αποτελούν «οπλοστάσια» και ορμητήρια καταδρομικών επιθέσεων και τραμπουκισμών εναντίον πολιτικών στελεχών, με το σχηματισμό δικογραφιών εις βάρος των εμπλεκομένων και συλλήψεών τους.

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές τους

 

Best of internet