Quantcast
THE STREAM

Με κόκα πιάστηκε ο διευθυντής φυλακών Τρικάλων την ώρα που έφευγε από την φυλακή

Πέφτουμε απ’ τα σύννεφα


THE NEWSROOM · 9 Φεβρουαρίου 2016

Χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, σταμάτησαν για έλεγχο το πολυτελές όχημα του 40χρονου Διευθυντή των Φυλακών Τρικάλων, έξω από την πύλη εισόδου του Σωφρονιστικού Καταστήματος Τρικάλων.

ΤΡΙΚΑΛΑΦΥΛΑΚΕΣ

 

Από τον έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκαν 0,7 γραμμάρια κοκαΐνης η οποία κατασχέθηκε, ενώ κατασχέθηκε και το κινητό του 40χρονου Διευθυντή. Η αστυνομία ήδη αναζητά τον 45χρονο ο οποίος πούλησε την κοκαϊνη στον διευθυντή της φυλακής Τρικάλων, ενώ συνελήφθη στην περιοχή των Τρικάλων ένας 36χρονος ο οποίος σχετίζεται με την υπόθεση.

Όπως διαβάζουμε στο trikalanews.gr. η αστυνομία θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του 45 χρονου προμηθευτή της κοκαΐνης. Εντωμεταξύ το κτήριο του σοφρωνιστικού καταστήματος Τρικάλων έχει σφραγισθεί, έχει ενισχυθεί η εξωτερική φύλαξη και διενεργούνται έρευνες στο εσωτερικού του.

Από την έρευνα στο γραφείο του Διευθυντή των φυλακών δεν προέκυψε κάτι επιλήψιμο, ενώ ερευνούνται και άλλοι ιδιωτικοί χώροι του 40χρονου.

 

Ο Διευθυντής των φυλακών Τρικάλων δήλωσε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του Δημήτρη Σαμαρτζή:

Αρνούμαι τις κατηγορίες στο μέγεθος και στο βαθμό που μου αποδίδονται και σύντομα θα αποδειχθεί μέσω της Δικαιοσύνης η αθωότητα μου.

Best of internet