Quantcast
THE STREAM

Γερμανοί νεοναζί τρώνε βρωμόξυλο αντί για κεμπάπ στο Μοναστηράκι

Ήρθαν για επίσκεψη στην Χρυσή Αυγή και κατέληξαν στο νοσοκομείο


LUBEN CREW · 29 Ιανουαρίου 2016

Εχθές, βράδυ Πέμπτης, στις 21:00 σημειώθηκε συμπλοκή σε εστιατόριο στην οδό Μητροπόλεως στο Μοναστηράκι όταν ομάδα 20 περίπου αντιφασιστών εντόπισε παρέα 12 Γερμανών μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης LPD. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας αλλά και του indymedia, οι Γερμανοί  είχαν έρθει στην Ελλάδα για να παραστούν στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα 20 χρόνια Ίμια.

Στο indymedia αναρτήθηκε ενημέρωση:

Σήμερα το βράδυ περίπου στις 11:00 μμ ομάδα συντρόφων αντιφασιστών τσάκισε ένα γκρουπ 15 περίπου Γερμανών φασιστών που είχαν έρθει καλεσμένοι για την «πατριωτική φιέστα» των νεοναζί της χρυσής αυγής.

Οι γερμανοί φασίστες κυκλοφορούσαν στο Μοναστηράκι και εντοπίστηκαν από τους συντρόφους αντιφασίστες όπου ακολούθησε συμπλοκή και τους τσάκισαν. Επιβεβαιωμένα 1-2 φασίστες είναι χτυπημένοι χωρίς να γνωρίζουμε αν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι σύντροφοι αποχώρησαν συντεταγμένα μετά το τέλος της συμπλοκής ενώ εκείνη την ώρα έφταναν οι μπάτσοι.

 

 

Μόλις έληξε η συμπλοκή, οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς το θέατρο Εμπρός το οποίο λειτουργεί υπό κατάληψη και την ώρα που γινόταν παράσταση την διέκοψαν για να κάνουν έρευνα για τους δράστες της συμπλοκής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που αναρτήθηκαν στο indymedia προσήγαγαν ένα άτομο έξω από το θέατρο.

Πέντε Γερμανοί κατέληξαν στο νοσοκομείο. Το topontiki.gr ανάρτησε φωτογραφίες από την ομάδα των Γερμανών νεοναζί:

neonazi-monastiraki

neonazi-monastiraki-3

 

 

Best of internet