Quantcast
THE STREAM

Κάτοικοι ετοιμάζουν ντου στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας για να σταματήσουν το αποτεφρωτήριο

Tους νεκρους δε θα τους ξανακάψεις. Τους νεκρούς.


President Creed · 28 Ιανουαρίου 2016

Δόθηκαν οι πρώτες εγκρίσεις για την δημιουργία αποτεφρωτηρίων στην Ελλάδα και οι αντιδράσεις των απανταχού ελληνορθόδοξων τζιχαντιστών κάνουν κρεσέντο.

Οι Πατρινοί μην αντέχοντας το μεγάλο κακό που πάει να βρει την τοπική τους κοινωνία προειδοποίησαν ότι θα κάνουν ντου στο δημοτικό συμβούλιο που είναι και υπεύθυνο για την τελική έγκριση για την δημιουργία του αποτεφρωτηρίου. Όπως διαβάζουμε στον Πατρινιό the Times:

Οι κάτοικοι έχουν ήδη καταστήσει σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν θα επιτρέψουν στην περιοχή τους να κατασκευαστεί το αποτεφρωτήριο νεκρών, ενώ έχουν κάνει αισθητή στην Δημοτική Αρχή την “ηχηρή” αντίδραση τους, με την παρουσία αντιπροσωπείας στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας ζωής, τα μέλη της οποίας έδωσαν το “πράσινο” φως για την υλοποίηση των σχεδίων του Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, όπου πρόκειται να συζητηθεί το θέμα, οι κάτοικοι ετοιμάζονται για δυναμική εμφάνιση, επιχειρώντας να καταστήσουν σαφές ότι για το έργο υπάρχουν σοβαρά νομικά κωλύματα, τα οποία και θα καταθέσει εκεί, η Δικηγόρος τους Δήμητρα Κεπενού, η οποία άλλωστε συντάσσει και τη νομική τους  προσφυγή.

 

apotefrwthrio

 

Μάλιστα όταν ανακοινώθηκε ο χώρος στον οποίο σχεδιάζεται η δημιουργία του αποτεφρωτηρίου, οι κάτοικοι ανάρτησαν μαύρες σημαίες σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ σκοπεύουν να αποκλείσουν τις Παραγλαύκιες Οδούς, δηλαδή την περιοχή κατασκευής του αποτεφρωτηρίου.

 

 

Best of internet