Quantcast
THE STREAM

Ουπς: Ο Phil Anselmo χαιρετάει ναζιστικά σε συναυλία και ρίχνει κι ένα “white power” (VIDEO)

Λέει ότι το είπε για πλάκα επειδή έπινε λευκό κρασί


Τσαγκ · 28 Ιανουαρίου 2016

 

COLUMBUS, OH - MAY 16: Phil Anselmo of Down performs live onstage during 2014 Rock On The Range at Columbus Crew Stadium on May 16, 2014 in Columbus, Ohio. (Photo by Joey Foley/Getty Images)

 

O τραγουδιστής των Pantera (και καμιάς 20αριάς άλλων μπαντών) Phil Anselmo κατά την διάρκεια μια συναυλίας φιλανθρωπικου χαρακτήρα φώναξε στο κοινό “WHITE PRIDE” ενώ σήκωσε το χέρι του και χαιρέτησε ναζιστικά στο πλήθος.

Στο youtube έχει ήδη κυκλοφορήσει βίντεο με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο:

 

Ο ίδιος αργότερα δήλωσε

Ήταν ένα μεταξύ μας αστείο γιατί πίναμε λευκό κρασί, μαζί με άλλα πράγματα. Μερικοί άνθρωποι δε θα πρέπει να τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με σοβαρότερες πολιτικές θέσεις που θα πρέπει να τους την πέσετε. Αγαπώ όλους τους ανθρώπους και μισώ όλους τους ανθρώπους. Δεν έχω να δικαιολογηθώ για κάτι.

 

Στο παρελθόν είχε δηλώσει στο Rollingstone ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την σημαία του αμερικάνικου νότου, ένα έμβλημα που χρησιμοποιούσαν πολύ στο συγκρότημα και στα merchandise που παρείχαν προς πώληση προς τους θαυμαστές:

“Σήμερα δεν θα ήθελα να έχω καμία σχέση με αυτό το σύμβολο. Αυτό που νιώθω εγώ και ο κόσμος με τον οποίο έχω συνεργαστεί σε όλη μου τη ζωή είναι ότι όταν βλέπεις τη σημαία του Αμερικάνικου Νότου που γράφει “παράδοση, όχι μίσος”, δεν είμαι σίγουρος εάν το πιστεύω.”

 

Οκ Phil μας έπεισες .

giphy

Best of internet