Quantcast
THE STREAM

Γίνονται πραγματάκια: Την Τετάρτη παρουσιάζεται το project του αγάλματος του Κολοσσού της Ρόδου

Ευτυχώς έχει την υποστήριξη των ταξιτζήδων της Ρόδου


President Creed · 18 Ιανουαρίου 2016

 

Λογικά οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε δει σε κάποιο social media το ψήφισμα που κυκλοφορεί για τα νησιά της Ελλάδας και το νόμπελ ειρήνης.

Ξεχάστε το, γιατί το σημαντικότερο νησιώτικο ψήφισμα που παίζει αυτό τον καιρό έχει να κάνει με το χρυσοποίκιλτο πατουλικό άγαλμα του κολοσσού της Ρόδου, το οποίο αν θυμάστε, θα έχει στην κοιλιά του βιβλιοθήκη, στο κεφάλι εστιατόριο, στον κώλο μουσείο κοκ.

 

rodos1

 

Όπως διαβάζουμε στην Ροδιακή, ο Κολοσσός θα φέρνει 2 δις ευρώ ετησίως στην Ρόδο και γι’ αυτό άλλωστε έξι (6) επαγγελματικοί κλάδοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και στηρίζουν το πρότζεκτ του Κολοσσού. Ετοιμάζουν μάλιστα μια παρουσίαση του όλου εγχειρήματος:

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του project με θέμα «Άγαλμα- μουσείο αφιερωμένο στον Κολοσσό της Ρόδου». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:00.

λέμε ΝΑΙ στην κατασκευή ενός σύγχρονου αγάλματος-μουσείου αφιερωμένο στον Κολοσσό!

Υπογράφουμε όλοι για να υλοποιηθεί το όνειρο!

Οι συνδιοργανωτές φορείς:

Ομοσπονδία Ενοικ/νων Δωματίων & Διαμερισμάτων Δωδ/σου
Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδ/σου
Σωματείο Εστιατόρων Ν. Δωδ/σου
Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου
Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου
Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου

Και οι ταξιτζήδες, και ο εμπορικός σύλλογος ρόδου, και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, και οι εστιάτορες, και οι βιοτέχνες και οι έμποροι και οι ξενοδόχοι. Όλοι υποστηρίζουν το νέο φαραωνικό τερατούργημα και η δική σου υπογραφή μπορεί να βοηθήσει στην αποπεράτωσή του.

 

Αρκεί να το φτιάξουν με άδεια για να μην έχει ο Κολοσσός την τύχη του Μάο, και για να μην τρέχουν τελοσπάντων για να τακτοποιήσουν το κολοσσόμορφο αυθαίρετο.

Best of internet