Quantcast
THE STREAM

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από φωτιά σε διαμέρισμα με κομμένο ρεύμα στου Ζωγράφου

Η ελπίδα έρχεται και πετάει σπίθες


THE NEWSROOM · 13 Ιανουαρίου 2016

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου.

Σημειώνεται ότι το διαμέρισμα δεν είχε ρεύμα, σύμφωνα με μαρτυρία συγγενικού προσώπου. Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι ο νεκρός αντιμετώπιζε οικονομικά και κινητικά προβλήματα.

 

Πυρκαγια1

 

Ένας νεκρός και δύο άτομα με εγκαύματα σε όλο το σώμα τους, είναι ο απολογισμός της φωτιάς που ξέσπασε στις 07:54, σήμερα, σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Αμφιγενείας, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ο νεκρός από την πυρκαγιά είναι 67 ετών, ενώ τα δύο άτομα με σοβαρά εγκαύματα, που απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, είναι ένας άνδρας 50 ετών και μια γυναίκα 43 ετών.

Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ η Πυροσβεστική διεξάγει έρευνα. (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

 

Πυρκαγια2

 

 

Κάπου στο δρόμο πρέπει να χάθηκε το δωρεάν ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ για τους αδύναμους

avgi_revma

“α) Επανασυνδέεται το κομμένο ρεύμα σε κύριες κατοικίες χωρίς επιβάρυνση και παρέχεται δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα έως 300 kWh έως το τέλος του έτους για τα νοικοκυριά που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Δηλαδή, όταν το ανώτατο ετήσιο εισόδημα για τετραμελή οικογένεια αντιστοιχεί στις 4.800 ευρώ. Όλα τα νοικοκυριά που ζουν σήμερα με κομμένο ρεύμα θα επωφεληθούν άμεσα από το μέτρο.” avgi.gr 4/3/2015

Best of internet