Quantcast
THE STREAM

Πόση καλτίλα να αντέξουμε με τις ομιλίες του Τζιτζικώστα; (VIDEOS)

Τα χίλια πρόσωπα του νεοδημοκρατικού πανηγυριού


President Creed · 18 Δεκεμβρίου 2015

Tο άγχος μας κορυφώνεται και η αγωνία φουντώνει αυτές τις άγιες μέρες τις προεκλογικής εκστρατείας για την δεύτερη απόπειρα εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ . Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι νεοδημοκράτες δεν ξέρουν ακόμη ποιόν κουραμπιέ να φυσήξουν για ηγέτη της μεγάλης δεξιάς παράταξης.

O Απόστολος Τζιτζικώστας, δεύτερος αγαπημένος μας Απόστολος της πολιτικής σκηνής, σκορπίζει λίγη δεξιο-μοντερνομακεδονίτικη μαγεία στις ομιλίες του σε όσους νεοδημοκράτες δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με το ατελείωτο εσωκομματικό κοκομπλόκο της ΝΔ.

 

 

Ο Τζιτζικώστας όπως επιτάσσουν οι καιροί αποφασίζει να κάνει ένα ladies night για να αρπάξει όσες νεοδημοκράτισσες δεν κατάφερε να προσηλυτίσει η Ευγενία Μανωλίδου πριν από κάτι μήνες. 

Αναμένουμε τη διοργάνωση φεστιβάλ νεοδημοκρατικής περηφάνιας το συντομότερο δυνατόν.

 

 

 

Σε άλλη ομιλία του το περιβάλλον επιτάσσει ΔΑΠίτικη καγκουριά και παλαμάκια θείου που ακούει τη νεολαία να τραγουδάει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

 

Στην ίδια ομιλία ο Τζίτζι με τρεμάμενο χέρι ένδειξη πρόωρου γήρατος, δείχνει πόσο καλός είναι στα κοπλιμέντα.

 

 

 

 

 

 

Τέλος, ο Απόστολος σε μια κρίση διαύγειας και αυτοκριτικής, αφού βγάλει πεντ-έξι πικούλες για το facebook του, κάνει ένα σχόλιο για τους εναπομείναντες ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

 

 

 

 

Best of internet