Quantcast
THE STREAM

Αθώος κρίθηκε απ’ το δικαστήριο του Southwark ο τύπος που “γλίστρησε και βίασε καταλάθος” μια κοπέλα

Ούτε στο δικαστήριο του Southpark δεν παίζουν τέτοιες υποθέσεις


THE NEWSROOM · 16 Δεκεμβρίου 2015

Αθώο έκρινε το δικαστήριο του Southpark Southwark τον Ehsan Abdulaziz, έναν εκατομμυριούχο μεσίτη 49 χρονών από το Λονδίνο ο οποίος απολογήθηκε στις κατηγορίες για βιασμό λέγοντας βασικά οτι “γλίστρησε και έγινε καταλάθος η διείσδυση”.

 

abdulaziz

 

To δικαστήριο του Southwark μετά από μια εικοσάλεπτη ακρόαση κεκλεισμένων των θυρών για το κοινό και τα media, αποδέχτηκε την εκδοχή του Abdulaziz και τον έκρινε αθώο στην κατηγορία του βιασμού.

 

Διαβάζουμε στο topontiki.gr

Ο κατηγορούμενος κατά τη σύλληψη του αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε χαρακτηρίστηκα πως «θα πρέπει να αποδείξει πως τη βίασα», υποστηρίζοντας πως η κοπέλα τον προσκάλεσε αλλά δεν υπήρξε συνουσία. Όταν οι έλεγχοι DNA επιβεβαίωσαν τη διείσδυση τότε άλλαξε την κατάθεση του και έκανε την απίστευτη δήλωση.

Ο ενάγων δικηγόρος Jonathan Davies, σύμφωνα με την Daily Telegraph, αποκάλυψε πως ο κατηγορούμενος υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας πως «γλίστρησε και επειδή το πέος του βρισκόταν ακόμα σε στύση, λόγω του σεξ που προηγήθηκε με τη φίλη της κατηγορούμενης, βρέθηκε μέσα της».

 

 

Αν μένετε στο Southwark μπορείτε να γλιστρήσετε ελεύθερα χωρίς συναίνεση και όλα καλά.

giphy (1)

 

Best of internet